Marinuota žuvis su padažu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska (marinatui)
šiek tiek juodieji pipirai (padažui)
1 sauja mėta (padažui)
4 vienetai žuvis
200 mililitrų jogurtas (padažui)
1 valgomasis šaukštas acto (padažui)
2 skiltelės česnakas (marinatui)
4 skiltelės česnakas (marinatui)
šiek tiek druska (marinatui)
100 mililitrų alyvuogių aliejaus (marinatui)
100 mililitrų citrinų sultys (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Alyvuogių aliejų sumaišome su citrinų sultimis, sugrūstu česnaku ir druska.
Išdarinėtas žuvis įtriname marinatu. Palaikome apie 1-2 valandas ir kepame ant griliaus.

Žuvį patiekiame su padažu.
Padažo gaminimas: į jogurtą (be priedų) įmaišome actą, sugrūstus česnakus, sutrintas mėtas ir prieskonius.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuota žuvis su padažu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Alyvuogių aliejų sumaišome su citrinų sultimis, sugrūstu česnaku ir druska.
Išdarinėtas žuvis įtriname marinatu. Palaikome apie 1-2 valandas ir kepame ant griliaus.

Žuvį patiekiame su padažu.
Padažo gaminimas: į jogurtą (be priedų) įmaišome actą, sugrūstus česnakus, sutrintas mėtas ir prieskonius.

Skanaus!

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų