Alyvuogių aliejų sumaišome su citrinų sultimis, sugrūstu česnaku ir druska.
Išdarinėtas žuvis įtriname marinatu. Palaikome apie 1-2 valandas ir kepame ant griliaus.
Žuvį patiekiame su padažu.
Padažo gaminimas: į jogurtą (be priedų) įmaišome actą, sugrūstus česnakus, sutrintas mėtas ir prieskonius.
Skanaus!

Marinuota žuvis su padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska (marinatui) |
šiek tiek | juodieji pipirai (padažui) |
1 sauja | mėta (padažui) |
4 vienetai | žuvis |
200 mililitrų | jogurtas (padažui) |
1 valgomasis šaukštas | acto (padažui) |
2 skiltelės | česnakas (marinatui) |
4 skiltelės | česnakas (marinatui) |
šiek tiek | druska (marinatui) |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus (marinatui) |
100 mililitrų | citrinų sultys (marinatui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Kepta skumbrė
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Nuostabioji paelija
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Kepta stinta su krapais
-
Lašišos šašlykas
-
Silkė pataluose
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Troškinta žuvis
Marinuota žuvis su padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska, marinatui
- Juodieji pipirai, padažui
-
Mėta, padažui,
1 sauja -
Žuvis,
4 vienetai -
Jogurtas, padažui,
200 mililitrų -
Actas, padažui,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, marinatui,
2 skiltelės -
Česnakas, marinatui,
4 skiltelės - Druska, marinatui
-
Alyvuogių aliejus, marinatui,
100 mililitrų -
Citrinų sultys, marinatui,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Alyvuogių aliejų sumaišome su citrinų sultimis, sugrūstu česnaku ir druska.
Išdarinėtas žuvis įtriname marinatu. Palaikome apie 1-2 valandas ir kepame ant griliaus.
Žuvį patiekiame su padažu.
Padažo gaminimas: į jogurtą (be priedų) įmaišome actą, sugrūstus česnakus, sutrintas mėtas ir prieskonius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...