
200 gramų | brokoliai |
50 gramų | pelėsinis sūris |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | krapai (padažui) |
80 gramų | sviestas |
700 gramų | lašiša (filė) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | krapai (padažui) |
Iš pergamentinio popieriaus išsikirpkite apvalius lakštus (maždaug 20 cm skersmens). 4 porcijoms paruošti reikės 8 lakštų.
Ant pergamentinio popieriaus lapų sudėkite lašišos gabaliukus. Ant viršaus uždėkite 1-2 griežinėlius citrinos.
Apibarstykite krapais ir uždėkite po gabaliuką sviesto.
Uždenkite antruoju popieriaus lapu.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 min. 190° C orkaitėje.
Padažas:
brokolius sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes. Po to išgriebkite ir palikite nusivarvėti.
Brokolius, sūrį, majonezą, actą ir krapus sutrinkite iki vientisos tyrelės su elektriniu trintuvu.
Žuvį patiekite su pasigamintu padažu.
Nepaprastai skanu ir greitai paruošiama.
Gero apetito!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Žuvies šašlykai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Keptas karšis
-
Žuvies kotletai
-
Kepta žuvies filė
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Midijos su špinatais
-
Lašišos kepsneliai
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Lašiša su vaisiais
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Keptas įdarytas karpis
Kepta lašiša su brokolių padažu

- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
200 gramų -
Pelėsinis sūris,
50 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai, padažui
-
Sviestas,
80 gramų -
Lašiša, filė,
700 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Krapai, padažui,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lašišą apibarstykite druska ir pipirais.
Iš pergamentinio popieriaus išsikirpkite apvalius lakštus (maždaug 20 cm skersmens). 4 porcijoms paruošti reikės 8 lakštų.
Ant pergamentinio popieriaus lapų sudėkite lašišos gabaliukus. Ant viršaus uždėkite 1-2 griežinėlius citrinos.
Apibarstykite krapais ir uždėkite po gabaliuką sviesto.
Uždenkite antruoju popieriaus lapu.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 min. 190° C orkaitėje.
Padažas:
brokolius sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes. Po to išgriebkite ir palikite nusivarvėti.
Brokolius, sūrį, majonezą, actą ir krapus sutrinkite iki vientisos tyrelės su elektriniu trintuvu.
Žuvį patiekite su pasigamintu padažu.
Nepaprastai skanu ir greitai paruošiama.
Gero apetito!