Kepta lašiša su brokolių padažu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų brokoliai
50 gramų pelėsinis sūris
2 valgomieji šaukštai majonezas
1 valgomasis šaukštas acto
šiek tiek krapai (padažui)
80 gramų sviestas
700 gramų lašiša (filė)
1 vienetas citrinos
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
1 sauja krapai (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lašišą apibarstykite druska ir pipirais.
Iš pergamentinio popieriaus išsikirpkite apvalius lakštus (maždaug 20 cm skersmens). 4 porcijoms paruošti reikės 8 lakštų.
Ant pergamentinio popieriaus lapų sudėkite lašišos gabaliukus. Ant viršaus uždėkite 1-2 griežinėlius citrinos.
Apibarstykite krapais ir uždėkite po gabaliuką sviesto.
Uždenkite antruoju popieriaus lapu.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 min. 190° C orkaitėje.

Padažas:
brokolius sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes. Po to išgriebkite ir palikite nusivarvėti.
Brokolius, sūrį, majonezą, actą ir krapus sutrinkite iki vientisos tyrelės su elektriniu trintuvu.

Žuvį patiekite su pasigamintu padažu.
Nepaprastai skanu ir greitai paruošiama.

Gero apetito!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta lašiša su brokolių padažu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Lašišą apibarstykite druska ir pipirais.
Iš pergamentinio popieriaus išsikirpkite apvalius lakštus (maždaug 20 cm skersmens). 4 porcijoms paruošti reikės 8 lakštų.
Ant pergamentinio popieriaus lapų sudėkite lašišos gabaliukus. Ant viršaus uždėkite 1-2 griežinėlius citrinos.
Apibarstykite krapais ir uždėkite po gabaliuką sviesto.
Uždenkite antruoju popieriaus lapu.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 min. 190° C orkaitėje.

Padažas:
brokolius sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes. Po to išgriebkite ir palikite nusivarvėti.
Brokolius, sūrį, majonezą, actą ir krapus sutrinkite iki vientisos tyrelės su elektriniu trintuvu.

Žuvį patiekite su pasigamintu padažu.
Nepaprastai skanu ir greitai paruošiama.

Gero apetito!

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų