
200 gramų | brokoliai |
50 gramų | pelėsinis sūris |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | krapai (padažui) |
80 gramų | sviestas |
700 gramų | lašiša (filė) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | krapai (padažui) |
Iš pergamentinio popieriaus išsikirpkite apvalius lakštus (maždaug 20 cm skersmens). 4 porcijoms paruošti reikės 8 lakštų.
Ant pergamentinio popieriaus lapų sudėkite lašišos gabaliukus. Ant viršaus uždėkite 1-2 griežinėlius citrinos.
Apibarstykite krapais ir uždėkite po gabaliuką sviesto.
Uždenkite antruoju popieriaus lapu.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 min. 190° C orkaitėje.
Padažas:
brokolius sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes. Po to išgriebkite ir palikite nusivarvėti.
Brokolius, sūrį, majonezą, actą ir krapus sutrinkite iki vientisos tyrelės su elektriniu trintuvu.
Žuvį patiekite su pasigamintu padažu.
Nepaprastai skanu ir greitai paruošiama.
Gero apetito!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuota lydeka
-
Menkė su apelsinais
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Keptos kuojos
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Žuvies kepsneliai
-
Papuošta kepta lydeka
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Lašiša su krapų padažu
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Virtas karšis
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Silkė su svogunais marinate
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Sicilijos ešerys
-
Kepta stinta su krapais
-
Žuvis su cukinija
Kepta lašiša su brokolių padažu

- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
200 gramų -
Pelėsinis sūris,
50 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai, padažui
-
Sviestas,
80 gramų -
Lašiša, filė,
700 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Krapai, padažui,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lašišą apibarstykite druska ir pipirais.
Iš pergamentinio popieriaus išsikirpkite apvalius lakštus (maždaug 20 cm skersmens). 4 porcijoms paruošti reikės 8 lakštų.
Ant pergamentinio popieriaus lapų sudėkite lašišos gabaliukus. Ant viršaus uždėkite 1-2 griežinėlius citrinos.
Apibarstykite krapais ir uždėkite po gabaliuką sviesto.
Uždenkite antruoju popieriaus lapu.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 min. 190° C orkaitėje.
Padažas:
brokolius sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes. Po to išgriebkite ir palikite nusivarvėti.
Brokolius, sūrį, majonezą, actą ir krapus sutrinkite iki vientisos tyrelės su elektriniu trintuvu.
Žuvį patiekite su pasigamintu padažu.
Nepaprastai skanu ir greitai paruošiama.
Gero apetito!