
Silkės apkepas su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | silkė (rūkyta) |
1 stiklinė | ryžiai |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | kajeno pipiras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Biriai išvirti ryžius, dar karštus išmaišyti su šaukštu sviesto, suberti pipirus. Smulkiai supjaustyti svogūnus ir pakepinti svieste. Rūkytą silkę nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Grietinę išmaišyti su žiupsneliu druskos ir petražolėmis. Atsargiai, labai kruopščiai viską sumaišyti. Troškintuvą patepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais ir sudėti apkepą. Kepti karštoje orkaitėje 20 min. Patiekti su pomidorų padažu ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Lašišos kepsneliai
-
Keptas įdarytas karpis
-
Omarai
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Karpis pietums
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Žuvis pagal Ingą
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Žuvies blynukai
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Keptas upėtakis
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Skumbrė su citrina
-
Lašiša folijoje
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Apelsininė lašiša
Silkės apkepas su ryžiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė, rūkyta,
400 gramų -
Ryžiai,
1 stiklinė -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai - Džiūvėsėliai, malti
- Kajeno pipiras
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Biriai išvirti ryžius, dar karštus išmaišyti su šaukštu sviesto, suberti pipirus. Smulkiai supjaustyti svogūnus ir pakepinti svieste. Rūkytą silkę nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Grietinę išmaišyti su žiupsneliu druskos ir petražolėmis. Atsargiai, labai kruopščiai viską sumaišyti. Troškintuvą patepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais ir sudėti apkepą. Kepti karštoje orkaitėje 20 min. Patiekti su pomidorų padažu ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...