Silkės apkepas su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | silkė (rūkyta) |
1 stiklinė | ryžiai |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | kajeno pipiras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Biriai išvirti ryžius, dar karštus išmaišyti su šaukštu sviesto, suberti pipirus. Smulkiai supjaustyti svogūnus ir pakepinti svieste. Rūkytą silkę nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Grietinę išmaišyti su žiupsneliu druskos ir petražolėmis. Atsargiai, labai kruopščiai viską sumaišyti. Troškintuvą patepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais ir sudėti apkepą. Kepti karštoje orkaitėje 20 min. Patiekti su pomidorų padažu ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Itališki koldūnai
- Tagliatelle all`astice
- Karpis, pomidorų padaže
- Saidos filė su ryžiais
- Žuvis su garstyčiomis
- Kepta žuvis su grybais
- Žuvis tešloje
- Lašiša „My little secret“
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Kepta stinta
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Kepta lašiša
- Orkaitėje kepta žuvis
- Skani zuvytė
- Jūros gėrybių šašlykas
- Farširuota lydeka
- Menkė su krienais ir grietine
- Keptas karpis Kūčioms
- Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Silkės apkepas su ryžiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė, rūkyta,
400 gramų -
Ryžiai,
1 stiklinė -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai - Džiūvėsėliai, malti
- Kajeno pipiras
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Biriai išvirti ryžius, dar karštus išmaišyti su šaukštu sviesto, suberti pipirus. Smulkiai supjaustyti svogūnus ir pakepinti svieste. Rūkytą silkę nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Grietinę išmaišyti su žiupsneliu druskos ir petražolėmis. Atsargiai, labai kruopščiai viską sumaišyti. Troškintuvą patepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais ir sudėti apkepą. Kepti karštoje orkaitėje 20 min. Patiekti su pomidorų padažu ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...