![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Silkės apkepas su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | silkė (rūkyta) |
1 stiklinė | ryžiai |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | kajeno pipiras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Biriai išvirti ryžius, dar karštus išmaišyti su šaukštu sviesto, suberti pipirus. Smulkiai supjaustyti svogūnus ir pakepinti svieste. Rūkytą silkę nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Grietinę išmaišyti su žiupsneliu druskos ir petražolėmis. Atsargiai, labai kruopščiai viską sumaišyti. Troškintuvą patepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais ir sudėti apkepą. Kepti karštoje orkaitėje 20 min. Patiekti su pomidorų padažu ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Žuvies kukuliukai
-
Kepta marinuota menkė
-
Skani zuvytė
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Karosai grietinėje
-
Lašišos vėrinukai
-
Žuvis su persikais
-
Spageti su krevetėmis
-
Šutintas upėtakis
-
Žuvies filė
-
Plekšnė su padažu
-
Žuvies kotletai
-
Keptos plekšnės
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Šamažuvės filė
-
Lašišos suktiniai
Silkės apkepas su ryžiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė, rūkyta,
400 gramų -
Ryžiai,
1 stiklinė -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai - Džiūvėsėliai, malti
- Kajeno pipiras
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Biriai išvirti ryžius, dar karštus išmaišyti su šaukštu sviesto, suberti pipirus. Smulkiai supjaustyti svogūnus ir pakepinti svieste. Rūkytą silkę nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Grietinę išmaišyti su žiupsneliu druskos ir petražolėmis. Atsargiai, labai kruopščiai viską sumaišyti. Troškintuvą patepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais ir sudėti apkepą. Kepti karštoje orkaitėje 20 min. Patiekti su pomidorų padažu ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...