
Silkės apkepas su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | silkė (rūkyta) |
1 stiklinė | ryžiai |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | kajeno pipiras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Biriai išvirti ryžius, dar karštus išmaišyti su šaukštu sviesto, suberti pipirus. Smulkiai supjaustyti svogūnus ir pakepinti svieste. Rūkytą silkę nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Grietinę išmaišyti su žiupsneliu druskos ir petražolėmis. Atsargiai, labai kruopščiai viską sumaišyti. Troškintuvą patepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais ir sudėti apkepą. Kepti karštoje orkaitėje 20 min. Patiekti su pomidorų padažu ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos midijos su sūriu
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Silkė su svogunais marinate
-
Įdaryta lydeka
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Saidos filė su ryžiais
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Kepta skumbrė
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Lašišos kepsneliai
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Redos lašiša
-
Žuvis tešloje
-
Išmarinuota žuvis
Silkės apkepas su ryžiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė, rūkyta,
400 gramų -
Ryžiai,
1 stiklinė -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai - Džiūvėsėliai, malti
- Kajeno pipiras
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Biriai išvirti ryžius, dar karštus išmaišyti su šaukštu sviesto, suberti pipirus. Smulkiai supjaustyti svogūnus ir pakepinti svieste. Rūkytą silkę nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Grietinę išmaišyti su žiupsneliu druskos ir petražolėmis. Atsargiai, labai kruopščiai viską sumaišyti. Troškintuvą patepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais ir sudėti apkepą. Kepti karštoje orkaitėje 20 min. Patiekti su pomidorų padažu ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...