
Karosai grietinėje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | karosai |
3 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | džiūvėsėliai |
175 mililitrai | grietinė |
1 kilogramas | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karosus išvalykite, nupjaukite pelekus, ištrinkite druska, pipirais. Tuomet apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos. Keptus karosus sudėkite į keptuvą, išteptą sviestu, aplink apdėliokite ketų bulvių griežinėliais, užpilite grietine, apibarstykite džiūvesėliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje, 260 laipsnių temperatūroje kol viršus pradės ruduoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Karpis, šutintas aluje
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Keptos plekšnės
-
Krevečių užkepėlė
-
Silkė pataluose
-
Žuvies kukuliukai
-
Virta žuvis tešloje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Keptas starkis
-
Lašiša „My little secret“
-
Žuvies kotletai
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Virtas karšis
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Lašišos faršo kepsneliai
Karosai grietinėje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karosai,
600 gramų -
Sviestas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Džiūvėsėliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
175 mililitrai -
Bulvės,
1 kilogramas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karosus išvalykite, nupjaukite pelekus, ištrinkite druska, pipirais. Tuomet apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos. Keptus karosus sudėkite į keptuvą, išteptą sviestu, aplink apdėliokite ketų bulvių griežinėliais, užpilite grietine, apibarstykite džiūvesėliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje, 260 laipsnių temperatūroje kol viršus pradės ruduoti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...