Karosai grietinėje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | karosai |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | džiūvėsėliai |
| 175 mililitrai | grietinė |
| 1 kilogramas | bulvių |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karosus išvalykite, nupjaukite pelekus, ištrinkite druska, pipirais. Tuomet apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos. Keptus karosus sudėkite į keptuvą, išteptą sviestu, aplink apdėliokite ketų bulvių griežinėliais, užpilite grietine, apibarstykite džiūvesėliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje, 260 laipsnių temperatūroje kol viršus pradės ruduoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žuvis
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Sicilijos ešerys
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Žuvies blyneliai
-
Žuvies filė
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Eršketas šampane
-
Žuvies kotletai
-
Karosai grietinėje
-
Keptas karšis
-
Keptos seliavos
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Keptos kuojos
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Lašiša su daržovėmis
Karosai grietinėje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karosai,
600 gramų -
Sviestas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Džiūvėsėliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
175 mililitrai -
Bulvės,
1 kilogramas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karosus išvalykite, nupjaukite pelekus, ištrinkite druska, pipirais. Tuomet apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos. Keptus karosus sudėkite į keptuvą, išteptą sviestu, aplink apdėliokite ketų bulvių griežinėliais, užpilite grietine, apibarstykite džiūvesėliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje, 260 laipsnių temperatūroje kol viršus pradės ruduoti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
