
Karosai grietinėje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | karosai |
3 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | džiūvėsėliai |
175 mililitrai | grietinė |
1 kilogramas | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karosus išvalykite, nupjaukite pelekus, ištrinkite druska, pipirais. Tuomet apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos. Keptus karosus sudėkite į keptuvą, išteptą sviestu, aplink apdėliokite ketų bulvių griežinėliais, užpilite grietine, apibarstykite džiūvesėliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje, 260 laipsnių temperatūroje kol viršus pradės ruduoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis su cukinija
-
Troškintas lynas
-
Karpis, šutintas aluje
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Žuvies kepsneliai
-
Žuvis su brokoliais
-
Midijos su špinatais
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Lazanija su lašiša
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies kukulaičiai
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Karpis, troškintas piene
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Kepti karpiai
-
Kepta žuvis su grybais
-
Marinuotas keptas sterkas
Karosai grietinėje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karosai,
600 gramų -
Sviestas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Džiūvėsėliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
175 mililitrai -
Bulvės,
1 kilogramas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karosus išvalykite, nupjaukite pelekus, ištrinkite druska, pipirais. Tuomet apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos. Keptus karosus sudėkite į keptuvą, išteptą sviestu, aplink apdėliokite ketų bulvių griežinėliais, užpilite grietine, apibarstykite džiūvesėliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje, 260 laipsnių temperatūroje kol viršus pradės ruduoti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...