Bulves virkite, kol suminkštės. Po to sutrinkite į košę.
Krabų lazdeles susmulkinkite, morkas sutarkuokite.
Bulvių košę sumaišykite su sutarkuotu sūriu, krabų lazdelėmis, morkomis, kiaušiniu ir prieskoniais.
Formuokite blynelius. Kiekvieną blynelį apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje.
Kepkite, kol gražiai pagels.
Papuoškite petražolėmis.
Bulviniai krabų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | petražolės (džiovintos ar šviežios, smulkintos) |
| 500 gramų | bulvių |
| 100 gramų | krabų lazdelės (arba krabų mėsa) |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Bulviškienė
-
Bulvių patiekalas
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Bulviniai vėdarai
-
Pyragas su bulvėmis
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Vėdarai
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Skaniosios bulvytės
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Bulvių paplotėliai
Bulviniai krabų blyneliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aliejus
- Petražolės, džiovintos ar šviežios, smulkintos
-
Bulvės,
500 gramų -
Krabų lazdelės, arba krabų mėsa,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves virkite, kol suminkštės. Po to sutrinkite į košę.
Krabų lazdeles susmulkinkite, morkas sutarkuokite.
Bulvių košę sumaišykite su sutarkuotu sūriu, krabų lazdelėmis, morkomis, kiaušiniu ir prieskoniais.
Formuokite blynelius. Kiekvieną blynelį apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje.
Kepkite, kol gražiai pagels.
Papuoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
renata
2015-03-02 07:29
O su kuo valgyti
-
Roma
2014-06-29 23:37
Visai skanu, tik labai minksti blyneliai gavos.
-
nedas
2012-08-14 12:45
labai patiko man ir mano seimai :-D :super:
-
Paulius
2012-08-12 15:58
Nemėgstu gaminti maisto ir šiaip, to nesugebu :D Bet šitas buvo tikrai geras :) Nesunku, nebrangu ir tikrai skanu :)
-
Radvilė
2012-08-03 15:16
labai skanu :) tik reik nepatingėt viską, kuo smulkiau supjaustyt ir sutarkuot. Tada dar skaniau valgosi ;}}}
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
