
1 kilogramas | ungurys |
4 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinos (griežinėliai) |
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plekšnės filė su plutele
-
Suktinukai
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Midijų šašlykai
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Keptas upėtakis
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Kepta lašiša
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Plekšnė su padažu
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Žuvies pyragas
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
Keptas ungurys

- Paruošimo laikas:
-
Ungurys,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Petražolės
- Citrinos, griežinėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu).
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
Komentarai (7)
-
Algimantas Bartkus
2017-01-13 12:05
Nuostabus patiekalas
-
Alqimantas Bartkusalgimantas
2016-04-01 20:55
Iabai fainai
-
Žvejai
2015-01-31 21:44
Taip pritariame Smakosz Rajgrod'e kavineje ungurys pats skaniausias. Dar namo įsigiję parsivežėm jų gaminto parukinto ungurio drebuciuose stiklainiuose. Labai skanu valgyti kaip šalta uzkanda.
-
Gurmanai
2015-01-31 21:39
Skaniausias keptas ungurys koki teko ragauti yra Rajgarde (Rajgrod uz Austow) kavineje Smakosz. Jeigu teisybe, tai jie kepa paprastai pasūdo unguri 10-15cm ilgio gabaliukais su keleto rūsių pipirais, paviliojo dziuvesiuose, svieste, keptuvėje. Pateikia su Fri bulvytemis ir šviežiomis salotom.
-
jonas
2012-12-31 03:47
...paskaitykit V.Saka.Kokia kvailyste jusu receptas. Ungurys ir ...miltai sumauti. Tai ne menke ..atsiprasant. TAmsta esi absoliutus kulinarijos profanas.