Daniškai paruošta vištiena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
150 mililitrų apelsinų sultys
100 mililitrų vynas (baltas)
šiek tiek druska
3 valgomieji šaukštai majonezas
1 arbatinis šaukštelis garstyčios (neaštrios)
1 valgomasis šaukštas kmynai
šiek tiek pipirai (juodieji)
6 vienetai vištiena (blauzelės)
0.25 arbatinio šaukštelio čiobreliai
1 vienetas rozmarinas (šakelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vištos blauzdeles apibarstome prieskoniais, druska ir nuplikytais kmynais. Viską įtriname gerai į blauzdeles.
Dedame majonezo ir garstyčių, išmaišome. Marinuojame 24 val.
Prieš kepant apipilame apelsino sultimis ir baltu vynu. Dedame į 200° C orkaitę ir kepame 25-30 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Daniškai paruošta vištiena

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vištos blauzdeles apibarstome prieskoniais, druska ir nuplikytais kmynais. Viską įtriname gerai į blauzdeles.
Dedame majonezo ir garstyčių, išmaišome. Marinuojame 24 val.
Prieš kepant apipilame apelsino sultimis ir baltu vynu. Dedame į 200° C orkaitę ir kepame 25-30 min.

Reklama:

Komentarai (1)


  • ina 2011-02-08 15:40

    va jau sita tai butinai bandysiu,atrodo skaniai..


Daugiau receptų