Aštrūs sparneliai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | vištų sparneliai |
1 galva | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
2.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
3.
Palikti marinuotis nakčiai.
4.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su čili
- Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
- Vištienos kotletukai su varške
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Vištiena su ryžiais
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Kalakutienos maltiniai su migdolais
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Grikių maltinukai su vištiena
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Kalakukas ant iešmelių
- Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
- Vištienos šašlykas
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Skanioji vištytė
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Šventinė višta
- Vištienos kulšelės tešloje
- Auksinės šlaunelės
- Lietiniai blynai su vištiena
Aštrūs sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištų sparneliai,
2 kilogramai -
Česnakas,
1 galva -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Vorčesterio padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
Palikti marinuotis nakčiai.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...