Kepti grilyje oto gabalėliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 800 gramų | otas (4 gabalėliai po 200 gr) |
| šiek tiek | citrinų sultys (vienos citrinos) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
2.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
3.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
4.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žuvis
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Sicilijos ešerys
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Žuvies blyneliai
-
Žuvies filė
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Eršketas šampane
-
Žuvies kotletai
-
Karosai grietinėje
-
Keptas karšis
-
Keptos seliavos
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Keptos kuojos
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Lašiša su daržovėmis
Kepti grilyje oto gabalėliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas, 4 gabalėliai po 200 gr,
800 gramų - Citrinų sultys, vienos citrinos
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai