
Kepti grilyje oto gabalėliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų | otas (4 gabalėliai po 200 gr) |
šiek tiek | citrinų sultys (vienos citrinos) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
2.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
3.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
4.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Žuvies blynukai
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Kepta stinta su krapais
-
Midijų šašlykai
-
Lašiša su krapų padažu
-
Keptas upėtakis
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Virta žuvis tešloje
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Šutintas upėtakis
-
Kepta menkė
-
Žuvis su brokoliais
-
Kepta žuvis su grybais
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
Kepti grilyje oto gabalėliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas, 4 gabalėliai po 200 gr,
800 gramų - Citrinų sultys, vienos citrinos
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai