2 kilogramai | midijos |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 lašas | vanduo |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
100 gramų | špinatai |
ir po to jį sudėkite į sultinį. Špinatus nuplaukite, nusausinkite ir pakepinkite svieste, po to
supilkite į sultinį. Iš kriauklių išimkite mynkštymą ir sudėkite į sviestu įteptą kepimo indą. Viską užpilkite špinatų mase. Kepkite orkaitėje apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos užkepėlė
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Kopūstų maltiniai
- Moliūgų blynai
- Vištienos apkepas su cukinija
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Cukinijos su krabų lazdelėmis
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Ispaniškas baklažanų kepsnys
- Falafeliai
- Įdaryta cukinija
- Moliūgų ir obuolių apkepas
- Balandėliai su paprika ir pupelėmis
- Kepti rauginti kopūstai
- Briuselinių kopūstų apkepas
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Troškinti daržovių suktinukai
- Duona įdaryti pomidorai
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
Midijos su špinatais
- Paruošimo laikas:
-
Midijos,
2 kilogramai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 lašas -
Sviestas,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Špinatai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Midijas gerai išplaukite, nuvalykite. Uvirinkite vandenį ir į jį sudėkite midijas, virkite 5 minutes. Midijas išimkite iš puodo ir atsargiai nupilkite 3/4 nuoviro į kitą indą, jei yra smėlio - saugoti, kad nepatektų. Nuovirą pasūdykite, papipirinkite, įpilkilte acto ir grietinės. Viską išplakite. Susmulkintą svoguną pakepinkite 25 g. sviesto
ir po to jį sudėkite į sultinį. Špinatus nuplaukite, nusausinkite ir pakepinkite svieste, po to
supilkite į sultinį. Iš kriauklių išimkite mynkštymą ir sudėkite į sviestu įteptą kepimo indą. Viską užpilkite špinatų mase. Kepkite orkaitėje apie 10 minučių.
Komentarai (5)
-
Seimininke
2009-04-09 18:41
Nesamone! Yra daug labai skanius receptu, tik ne sitas.