Ant iešmo keptas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | ungurys |
| 1 vienetas | agurkų |
| 2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Ungurys nuvalomas, nulupamas ir supjaustomas 2 cm ilgio gabalais. Agurkai nulupami, perplaunami per pusę, išėmus sėklas, supjaustomi 2 cm ilgio gabalais ir užpilami karštu sultiniu. Ant iešmo pakaitomis sumaustomi ungurio ir agurko gabaliukai. Jie pasūdomi, apibarstomi pipirais, pavoliojami miltuose ir iškepami gerai įkaitintame aliejuje. Prie ungurio paduodamos šiaudeliais supjaustytos, aliejuje virtos bulvės ir su žalumynais sumaišytas sviestas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis su brokoliais
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Lašiša su daržovėmis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Saida margoje tešloje
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Menkė su apelsinais
-
Keptas upėtakis
-
Žuvis tešloje
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Tuno blyneliai
-
Kepta lašiša tešloje
-
Lašišos užkandėlė
-
Karališkoji silkė
Ant iešmo keptas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ungurys,
600 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ungurys nuvalomas, nulupamas ir supjaustomas 2 cm ilgio gabalais. Agurkai nulupami, perplaunami per pusę, išėmus sėklas, supjaustomi 2 cm ilgio gabalais ir užpilami karštu sultiniu. Ant iešmo pakaitomis sumaustomi ungurio ir agurko gabaliukai. Jie pasūdomi, apibarstomi pipirais, pavoliojami miltuose ir iškepami gerai įkaitintame aliejuje. Prie ungurio paduodamos šiaudeliais supjaustytos, aliejuje virtos bulvės ir su žalumynais sumaišytas sviestas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
