Keptas karpis Kūčioms
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas karpis
1 valgomasis šaukštas prieskoniai (žuviai)
3 žiupsneliai druska
1 saujelė bazilikas (žali)
1 saujelė petražolės (šviežios)
100 gramų aliejaus
60 gramų džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Karpio gabaliukus išmirkyti. Paskaninti prieskoniais, druska, žolelėmis, išmaišyti ir palaikyti bent 2 valandas vėsioje vietoje.
2.
Nupilti skystį, įpilti į žuvį kelis šaukštus aliejaus, išmaišyti, pavolioti džiūvėsiuose ir kepti aliejuje (galima ir orkaitėje).

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptas karpis Kūčioms

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Karpio gabaliukus išmirkyti. Paskaninti prieskoniais, druska, žolelėmis, išmaišyti ir palaikyti bent 2 valandas vėsioje vietoje.

  2. Nupilti skystį, įpilti į žuvį kelis šaukštus aliejaus, išmaišyti, pavolioti džiūvėsiuose ir kepti aliejuje (galima ir orkaitėje).

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (1)


  • Zuvis 2014-07-20 23:04

    Pati skaniausia zuvis


Daugiau receptų