
1 arbatinis šaukštelis | kmynai (Kuminas, maltas) |
2 valgomieji šaukštai | kalendra (malta) |
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 vienetas | žalioji citrina (sultys ir tarkuota žievelė) |
300 gramų | žuvis (balta, filė) |
šiek tiek | karis (raudona Tailandietiška pasta, 3-4) |
3 vienetai | svogūnai (didelis) |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas (bulvių) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
3 vienetai | aitriosios paprikos (pipiras) |
2 arbatiniai šaukšteliai | imbieras (maltas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Sudedam smulkiai pjaustytą žuvį į mikserį, įdedam kario pastą ir krakmolą. Viską sumalam, išimam į atskirą indą ir sumaišom su smulkiai pjaustytais svogūno laiškais. Tada formuojam mažus blynelius ir kepam karštam aliejuje keptuvėje arba fritiūrinėje kol paruduos. Patiekti su pjaustytais šviežiais agurkais ir pomidorais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Keptos seliavos
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Menkė garuose
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Žuvies paplotėliai
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Troškintas lynas
-
Žuvytės tešloje
-
Menkės apkepas su grybais
-
Žuvies pyragas
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Karališkoji silkė
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Keptas upėtakis
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
Tailandietiški žuvies blyneliai

- Paruošimo laikas:
-
Kmynai, Kuminas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kalendra, malta,
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Žalioji citrina, sultys ir tarkuota žievelė,
1 vienetas -
Žuvis, balta, filė,
300 gramų - Karis, raudona Tailandietiška pasta, 3-4
-
Svogūnai, didelis,
3 vienetai -
Krakmolas, bulvių,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Aitrioji paprika, pipiras,
3 vienetai -
Imbieras, maltas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustom svogūną, 3 čili pipirus ir sumaišom su maltu imbieru, juodaisiais pipirais, maltu kuminu, malta kalendra, sojos padažu ir žoliosios citrinos sultimis bei tarkuota žievele. Sudedam viską į mikserį ir maišom kol pasidarys vientisa tiršta masė.
Sudedam smulkiai pjaustytą žuvį į mikserį, įdedam kario pastą ir krakmolą. Viską sumalam, išimam į atskirą indą ir sumaišom su smulkiai pjaustytais svogūno laiškais. Tada formuojam mažus blynelius ir kepam karštam aliejuje keptuvėje arba fritiūrinėje kol paruduos. Patiekti su pjaustytais šviežiais agurkais ir pomidorais. Skanaus!
Komentarai (8)
-
Sport
2009-10-13 23:43
Deja del patiekalo tai reikes pameginti, bet labai atrodo kad ne is pirmo ir antro karto gali skaniai iseit :super: ;-)
-
Sport
2009-10-13 23:42
nu tai dalinkis su kitais jei zinai zymiais skaniasniu :-D
-
edkved25
2009-10-13 19:26
kazkaip tavo tu "zymiai skanesniu" taip ir nesimato sitam saite?..
-
profesionali vireja
2009-10-13 15:32
visiskai nieko gero, esu padariusi ir zymiai skanesniu
-
(anonimas)
2009-09-19 13:09
:myliu: