"Kepuraitei":
Krevetės smulkios 200 g
Minkštas sūris 70-80 g
2 kiaušinių trynių
Moliūgų sėklos 1-2 šaukštų
1. Žuvį nuplauti ir nusausinti, aptepti moliūgų aliejumi ir apibarstyti prieskoniais. Taip palikti 10-15 minučių.
2. Susmulkinti krevetės (kelias krevetes palikti), trynius, sūrį bei moliūgų sėklas – viską kartu dedam į blenderį.
3. Į kepimo formą dedame žuvį ir ant viršaus užtepam "kepuraitės" masę + paliktas nesmulkintas krevetes. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.

Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
400 gramų | tilapija (filė (3 vnt)) |
šiek tiek | aliejaus (moliūgų arba alyvuogių) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Farširuota lydeka
-
Sicilijos ešerys
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Keptas įdarytas karpis
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Įdaryti kalmarai
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Lašiša su citrina
-
Apelsininė lašiša
-
Skani zuvytė
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Karpis su porais
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Menkė su apelsinais
-
Itališki koldūnai
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Tilapija, filė (3 vnt),
400 gramų - Aliejus, moliūgų arba alyvuogių
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
"Kepuraitei":
Krevetės smulkios 200 g
Minkštas sūris 70-80 g
2 kiaušinių trynių
Moliūgų sėklos 1-2 šaukštų
1. Žuvį nuplauti ir nusausinti, aptepti moliūgų aliejumi ir apibarstyti prieskoniais. Taip palikti 10-15 minučių.
2. Susmulkinti krevetės (kelias krevetes palikti), trynius, sūrį bei moliūgų sėklas – viską kartu dedam į blenderį.
3. Į kepimo formą dedame žuvį ir ant viršaus užtepam "kepuraitės" masę + paliktas nesmulkintas krevetes. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
egle
2011-09-29 13:04
be galo skanu,pabandziau ir labai patiko,tad turesiu ka pasiulyti savo sveciams. :-) ;-)
-
megstu
2010-05-17 14:04
krevetes. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...