"Kepuraitei":
Krevetės smulkios 200 g
Minkštas sūris 70-80 g
2 kiaušinių trynių
Moliūgų sėklos 1-2 šaukštų
1. Žuvį nuplauti ir nusausinti, aptepti moliūgų aliejumi ir apibarstyti prieskoniais. Taip palikti 10-15 minučių.
2. Susmulkinti krevetės (kelias krevetes palikti), trynius, sūrį bei moliūgų sėklas – viską kartu dedam į blenderį.
3. Į kepimo formą dedame žuvį ir ant viršaus užtepam "kepuraitės" masę + paliktas nesmulkintas krevetes. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.

Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
400 gramų | tilapija (filė (3 vnt)) |
šiek tiek | aliejaus (moliūgų arba alyvuogių) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota stinta
-
Žuvies pyragas
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Žuvies spurgytės
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Kepta aštri menkė
-
Redos lašiša
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Žuvis tešloje
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Karpis, troškintas piene
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Žuvis pagal Ingą
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Tilapija, filė (3 vnt),
400 gramų - Aliejus, moliūgų arba alyvuogių
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
"Kepuraitei":
Krevetės smulkios 200 g
Minkštas sūris 70-80 g
2 kiaušinių trynių
Moliūgų sėklos 1-2 šaukštų
1. Žuvį nuplauti ir nusausinti, aptepti moliūgų aliejumi ir apibarstyti prieskoniais. Taip palikti 10-15 minučių.
2. Susmulkinti krevetės (kelias krevetes palikti), trynius, sūrį bei moliūgų sėklas – viską kartu dedam į blenderį.
3. Į kepimo formą dedame žuvį ir ant viršaus užtepam "kepuraitės" masę + paliktas nesmulkintas krevetes. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
egle
2011-09-29 13:04
be galo skanu,pabandziau ir labai patiko,tad turesiu ka pasiulyti savo sveciams. :-) ;-)
-
megstu
2010-05-17 14:04
krevetes. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...