"Kepuraitei":
Krevetės smulkios 200 g
Minkštas sūris 70-80 g
2 kiaušinių trynių
Moliūgų sėklos 1-2 šaukštų
1. Žuvį nuplauti ir nusausinti, aptepti moliūgų aliejumi ir apibarstyti prieskoniais. Taip palikti 10-15 minučių.
2. Susmulkinti krevetės (kelias krevetes palikti), trynius, sūrį bei moliūgų sėklas – viską kartu dedam į blenderį.
3. Į kepimo formą dedame žuvį ir ant viršaus užtepam "kepuraitės" masę + paliktas nesmulkintas krevetes. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
400 gramų | tilapija (filė (3 vnt)) |
šiek tiek | aliejaus (moliūgų arba alyvuogių) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkės apkepas su grybais
- Karpis, troškintas piene
- Karpis su sūrio kepurėle
- Kepta žuvis su grybais
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Midijos su špinatais
- Lašišos suktiniai
- Jūreivio sapnas
- Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
- Žuvis tešloje
- Žuvis su garstyčiomis
- Eršketas šampane
- Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
- Žuvies pyragas
- Kepta stinta su krapais
- Kepta žuvis
- Itališki koldūnai
- Suktinukai
- Orkaitėje keptos telapijos
- Virtas karšis
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Tilapija, filė (3 vnt),
400 gramų - Aliejus, moliūgų arba alyvuogių
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
"Kepuraitei":
Krevetės smulkios 200 g
Minkštas sūris 70-80 g
2 kiaušinių trynių
Moliūgų sėklos 1-2 šaukštų
1. Žuvį nuplauti ir nusausinti, aptepti moliūgų aliejumi ir apibarstyti prieskoniais. Taip palikti 10-15 minučių.
2. Susmulkinti krevetės (kelias krevetes palikti), trynius, sūrį bei moliūgų sėklas – viską kartu dedam į blenderį.
3. Į kepimo formą dedame žuvį ir ant viršaus užtepam "kepuraitės" masę + paliktas nesmulkintas krevetes. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
egle
2011-09-29 13:04
be galo skanu,pabandziau ir labai patiko,tad turesiu ka pasiulyti savo sveciams. :-) ;-)
-
megstu
2010-05-17 14:04
krevetes. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...