Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
400 gramų tilapija (filė (3 vnt))
šiek tiek aliejaus (moliūgų arba alyvuogių)
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
"Kepuraitei":
Krevetės smulkios 200 g
Minkštas sūris 70-80 g
2 kiaušinių trynių
Moliūgų sėklos 1-2 šaukštų

1. Žuvį nuplauti ir nusausinti, aptepti moliūgų aliejumi ir apibarstyti prieskoniais. Taip palikti 10-15 minučių.
2. Susmulkinti krevetės (kelias krevetes palikti), trynius, sūrį bei moliūgų sėklas – viską kartu dedam į blenderį.
3. Į kepimo formą dedame žuvį ir ant viršaus užtepam "kepuraitės" masę + paliktas nesmulkintas krevetes. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

"Kepuraitei":
Krevetės smulkios 200 g
Minkštas sūris 70-80 g
2 kiaušinių trynių
Moliūgų sėklos 1-2 šaukštų

1. Žuvį nuplauti ir nusausinti, aptepti moliūgų aliejumi ir apibarstyti prieskoniais. Taip palikti 10-15 minučių.
2. Susmulkinti krevetės (kelias krevetes palikti), trynius, sūrį bei moliūgų sėklas – viską kartu dedam į blenderį.
3. Į kepimo formą dedame žuvį ir ant viršaus užtepam "kepuraitės" masę + paliktas nesmulkintas krevetes. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.

Reklama:

Komentarai (2)


  • egle 2011-09-29 13:04

    be galo skanu,pabandziau ir labai patiko,tad turesiu ka pasiulyti savo sveciams. :-) ;-)


  • megstu 2010-05-17 14:04

    krevetes. :-)


Daugiau receptų