Plekšnės filė su plutele
            Porcijų skaičius: 
        8
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 45 min
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 8
                    
        | 1 kilogramas | plekšnė (file) | 
| 150 gramų | sviestas | 
| 200 gramų | krekeriai | 
| 0.3 vieneto | citrinos | 
| 1 žiupsnelis | druska | 
| 1 žiupsnelis | pipirai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 45 min
                    
                    1.
                                                                Krekerius susmulkinti iki trupinių. Tai padaryti įdėjus krekerius į polietileninį užspaudžiamą maišą, traiškant su kočėlu. Arba įdėjus į smulkintuvą.
                            2.
                                                                Išlydyti sviestą. Kiek pravėsusį supilti į krekerių trupinių masę. Gerai išmaišyti.
                            3.
                                                                Plekšnės filė gabaliukus apibarstyti druska, pipirais, išspausti truputį citrinos sulčių.
                            4.
                                                                Kepimo indą iškloti sviestiniu popieriumi. Ant jo sudėti paruoštus plekšnės kepsnelius. Ant kiekvieno plekšnės gabalėlio dėti krekerių masę, švelniai paspausti, kad priliptų.
Kepti iki ~ 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių. Priklausomai nuo žuvies storio.
                            Kepti iki ~ 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių. Priklausomai nuo žuvies storio.
5.
                                                                Patiekti su mėgstamu garnyru, daržovėmis.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Papuošta kepta lydeka
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
             - 
                
                                        
                                    
                Keptas įdarytas karpis
             - 
                
                                        
                                    
                Jūros lydeka Graikiškai
             - 
                
                                        
                                    
                Keptas karpis su pomidorais
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Spageti su alyvuogėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvies-kumpio suktinukai
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvis ant grilio
             - 
                
                                        
                                    
                Folijoje kepta lašiša
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvis padaže
             - 
                
                                        
                                    
                Sojos kepsniai su lašiša
             - 
                
                                        
                                    
                Jūros gėrybių šašlykas
             - 
                
                                        
                                    
                Spageti su lašiša ir krevetėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvies maltiniai
             - 
                
                                        
                                    
                Redos lašiša
             - 
                
                                        
                                    
                Farširuota lydeka
             - 
                
                                        
                                    
                Skani zuvytė
             - 
                
                                        
                                    
                Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
             
Plekšnės filė su plutele
                Komentarai:
                1
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 8
 
- 
                                                            
                                                            Plekšnė, file, 
1 kilogramas  - 
                                                            
                                                            Sviestas, 
150 gramų  - 
                                                            
                                                            Krekeriai, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Citrinos, 
1/3 vieneto  - 
                                                            
                                                            Druska, 
1 žiupsnelis  - 
                                                            
                                                            Pipirai, 
1 žiupsnelis  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Krekerius susmulkinti iki trupinių. Tai padaryti įdėjus krekerius į polietileninį užspaudžiamą maišą, traiškant su kočėlu. Arba įdėjus į smulkintuvą.
Išlydyti sviestą. Kiek pravėsusį supilti į krekerių trupinių masę. Gerai išmaišyti.
Plekšnės filė gabaliukus apibarstyti druska, pipirais, išspausti truputį citrinos sulčių.
Kepimo indą iškloti sviestiniu popieriumi. Ant jo sudėti paruoštus plekšnės kepsnelius. Ant kiekvieno plekšnės gabalėlio dėti krekerių masę, švelniai paspausti, kad priliptų.
Kepti iki ~ 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių. Priklausomai nuo žuvies storio.Patiekti su mėgstamu garnyru, daržovėmis.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        