Pievagrybių sriuba su anakardžiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 stiklinės | pievagrybiai (pjaustyti griežinėliais) |
2 valgomieji šaukštai | anakardžių riešutų |
1 stiklinė | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | bazilikas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Alaus sriuba
- Žirnienė su grybais
- Žuvienė iš konservų
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Pieniška žuvienė
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Raugintų burokėlių barščiai
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Jogurto sriuba
- Voveraičių sriuba
- Meksikietiška sriuba
- Dilgėlių sriuba
- Žirnių sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Šviežių žirnių sriuba
- Kaliaropių sriuba
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Žirnelių sriuba
- Miško grybų ir burokėlių sriuba
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pievagrybiai, pjaustyti griežinėliais,
1.5 stiklinės -
Anakardžių riešutai,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...