
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 stiklinės | pievagrybiai (pjaustyti griežinėliais) |
2 valgomieji šaukštai | anakardžių riešutų |
1 stiklinė | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | bazilikas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Svogūnų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Trinta bulvienė
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Baravykų sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Koldūnų sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Daržovių sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Bulbienė
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Saldi agrastų sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pievagrybiai, pjaustyti griežinėliais,
1.5 stiklinės -
Anakardžių riešutai,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...