
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 stiklinės | pievagrybiai (pjaustyti griežinėliais) |
2 valgomieji šaukštai | anakardžių riešutų |
1 stiklinė | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | bazilikas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Špinatų sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Pieniška žuvienė
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Sriuba su makaronais
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Florentietiška špinatų sriuba
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pievagrybiai, pjaustyti griežinėliais,
1.5 stiklinės -
Anakardžių riešutai,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...