
1 vienetas | svogūnai |
2 litrai | sultinys (jautienos) |
1 litras | rauginti kopūstai |
20 gramų | grybai (džiovinti) |
4 vienetai | juodieji pipirai (žirneliais) |
1 vienetas | morkos |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
Užkaiskite jautienos sultinį ir į jį sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas. Pavirkite 10 minučių. Sudėkite kopūstus, grybus ir virkite dar 10 minučių. Baigdami virti sudėkite prieskonius. Sriuba valgoma su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Trinta bulvienė
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Kaliaropių sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Burokėlių sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Svogūnų sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Sūrio sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais

- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys, jautienos,
2 litrai -
Rauginti kopūstai,
1 litras -
Grybai, džiovinti,
20 gramų -
Juodieji pipirai, žirneliais,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Džiovintus grybus išmirkykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Išvirusius grybus supjaustykite pailgais gabalėliais. (Grybus galima į sriubą dėti ir nevirtus, nepjaustytus, pagal skonį).
Užkaiskite jautienos sultinį ir į jį sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas. Pavirkite 10 minučių. Sudėkite kopūstus, grybus ir virkite dar 10 minučių. Baigdami virti sudėkite prieskonius. Sriuba valgoma su grietine.
Komentarai (11)
-
gmo
2014-11-09 13:54
isvaizda.................
-
grybu sriuba
2011-02-09 15:15
nuotrauka tai nelabai estetiskai atrodo, todel kazkaip nevilioja
-
Monika
2010-08-24 18:37
manau kad su svogunais nelabai skanu :nezinau:
-
as genijus
2009-12-25 23:28
apsinuodyt galima ir alkoholiu. o kopustu rugstis padeda. na, del grybu, kiek ju ten ideta, tik del kvapo.
-
arcticstar
2009-10-07 19:37
cia apsinuodyjimui o ne nuo jo :-D
-
reg
2009-07-03 14:02
rauginti kopustai po apsinuodijimo? ir dar su grybais?? na nebent po gero pijikavimo rugstele gerai...bet siaip tai...
-
green_raven
2009-02-14 11:56
Bet tai džiovinti grybai daug lengvesni negu švieži.. Ir iš foto atrodo, kad nemažai tenai jų... :)
-
Deep
2009-02-07 09:41
Grybu cia kaip ir nera, 20g sriuboje grybu tik kvapa duoda.
-
green_raven
2009-02-07 00:13
Po apsinuodijimo valgyt grybus?? :-o Taigi negalima, juos kaip tik sunkiai virškina dėl jų ląstelėse esančio chitino! Patiekalas šiaip gal ir nieko, šiek tiek sudomino, bet tik jau ne po apsinuodijimo... Apsinuodijus kaip tik reiktų lengvą maistelį valgyt, kokius džiuvėsėlius, juodą duoną, kruopas.. Bet tik jau ne grybus :ne: