Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnai
2 litrai sultinys (jautienos)
1 litras rauginti kopūstai
20 gramų grybai (džiovinti)
4 vienetai juodieji pipirai (žirneliais)
1 vienetas morkos
3 vienetai lauro lapų (lapeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Džiovintus grybus išmirkykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Išvirusius grybus supjaustykite pailgais gabalėliais. (Grybus galima į sriubą dėti ir nevirtus, nepjaustytus, pagal skonį).
Užkaiskite jautienos sultinį ir į jį sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas. Pavirkite 10 minučių. Sudėkite kopūstus, grybus ir virkite dar 10 minučių. Baigdami virti sudėkite prieskonius. Sriuba valgoma su grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Džiovintus grybus išmirkykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Išvirusius grybus supjaustykite pailgais gabalėliais. (Grybus galima į sriubą dėti ir nevirtus, nepjaustytus, pagal skonį).
Užkaiskite jautienos sultinį ir į jį sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas. Pavirkite 10 minučių. Sudėkite kopūstus, grybus ir virkite dar 10 minučių. Baigdami virti sudėkite prieskonius. Sriuba valgoma su grietine.

Reklama:

Komentarai (9)


  • gmo 2014-11-09 13:54

    isvaizda.................


  • grybu sriuba 2011-02-09 15:15

    nuotrauka tai nelabai estetiskai atrodo, todel kazkaip nevilioja


  • Monika 2010-08-24 18:37

    manau kad su svogunais nelabai skanu :nezinau:


  • as genijus 2009-12-25 23:28

    apsinuodyt galima ir alkoholiu. o kopustu rugstis padeda. na, del grybu, kiek ju ten ideta, tik del kvapo.


  • arcticstar 2009-10-07 19:37

    cia apsinuodyjimui o ne nuo jo :-D


  • reg 2009-07-03 14:02

    rauginti kopustai po apsinuodijimo? ir dar su grybais?? na nebent po gero pijikavimo rugstele gerai...bet siaip tai...


  • green_raven 2009-02-14 11:56

    Bet tai džiovinti grybai daug lengvesni negu švieži.. Ir iš foto atrodo, kad nemažai tenai jų... :)


  • Deep 2009-02-07 09:41

    Grybu cia kaip ir nera, 20g sriuboje grybu tik kvapa duoda.


  • green_raven 2009-02-07 00:13

    Po apsinuodijimo valgyt grybus?? :-o Taigi negalima, juos kaip tik sunkiai virškina dėl jų ląstelėse esančio chitino! Patiekalas šiaip gal ir nieko, šiek tiek sudomino, bet tik jau ne po apsinuodijimo... Apsinuodijus kaip tik reiktų lengvą maistelį valgyt, kokius džiuvėsėlius, juodą duoną, kruopas.. Bet tik jau ne grybus :ne:


Daugiau receptų