
Burokėlių-grybų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
20 gramų | margarinas |
200 gramų | grybai (marinuoti ar išvirti) |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
400 gramų | burokėliai (marinuoti) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį vandelį sudedame kūbeliais pjaustytas bulves ir tarkuotą morką. Įmetame kubelį sultinio. Ant margarino pakepinam grybus ir suberiam i sriubą. po 10 min. suberiam tarkuotus marinuotus burokėlius, supilam grietinėlę ir dar paverdam 5 min. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Pievagrybių sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Pupelių sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Dilgėlių sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Sūrio sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Voveraičių sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Vištienos sriuba
Burokėlių-grybų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Margarinas,
20 gramų -
Grybai, marinuoti ar išvirti,
200 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Burokėliai, marinuoti,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Sultinys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandelį sudedame kūbeliais pjaustytas bulves ir tarkuotą morką. Įmetame kubelį sultinio. Ant margarino pakepinam grybus ir suberiam i sriubą. po 10 min. suberiam tarkuotus marinuotus burokėlius, supilam grietinėlę ir dar paverdam 5 min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...