Vyniotinis su varške
AUTORIUS:
Tango su Helena,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
4 vienetai kiaušiniai
120 gramų cukrus
120 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
3 valgomieji šaukštai kakava
Kremui:
180 gramų sviestas
180 gramų varškė
0.5 skardinės kondensuotas pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Biskvitas:
Kiaušinio trynius atskiriame nuo baltymų.
Į trynius dedame cukrų ir gerai išplakame iki purumo.
Iki standumo atskirai išplakame baltymus.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, kakava ir persijojame.
Į trynių masę dedame 1/3 plaktų baltymų, maišome mediniu šaukštu ir po truputį dedame miltus. Galiausiai sudedame likusius baltymus ir išmaišome.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame tešlą.
Tolygiai paskirstome.
Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 C maždaug 15 minučių.
Iškepusį biskvitą iš karto suvyniojame ir atvėsiname.
Aš tiesiog apverčiau ant rankšluosčio, nuėmiau kepimo popierių ir su rankšluosčio pagalba suvyniojau.
2.
Kremas:
Varškę pertriname per smulkų sietelį.
Gerai išplakame sviestą.
Plakant po truputį pilame kondensuotą pieną.
Po to sudedame varškę ir išmaišome.
3.
Išvyniojame mūsų biskvitą, sutepame kremu ir vėl suvyniojame.
Palaikome šaldytuve nors 2 valandas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyniotinis su varške

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Tešlai: Kremui:
Gaminimo eiga:
  1. Biskvitas:
    Kiaušinio trynius atskiriame nuo baltymų.
    Į trynius dedame cukrų ir gerai išplakame iki purumo.
    Iki standumo atskirai išplakame baltymus.
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais, kakava ir persijojame.
    Į trynių masę dedame 1/3 plaktų baltymų, maišome mediniu šaukštu ir po truputį dedame miltus. Galiausiai sudedame likusius baltymus ir išmaišome.
    Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame tešlą.
    Tolygiai paskirstome.
    Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 C maždaug 15 minučių.
    Iškepusį biskvitą iš karto suvyniojame ir atvėsiname.
    Aš tiesiog apverčiau ant rankšluosčio, nuėmiau kepimo popierių ir su rankšluosčio pagalba suvyniojau.

  2. Kremas:
    Varškę pertriname per smulkų sietelį.
    Gerai išplakame sviestą.
    Plakant po truputį pilame kondensuotą pieną.
    Po to sudedame varškę ir išmaišome.

  3. Išvyniojame mūsų biskvitą, sutepame kremu ir vėl suvyniojame.
    Palaikome šaldytuve nors 2 valandas.

Receptą atsiuntė Tango su Helena
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų