
Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
120 gramų | cukrus | |
120 gramų | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
3 valgomieji šaukštai | kakava | |
Kremui: | ||
180 gramų | sviestas | |
180 gramų | varškė | |
0.5 skardinės | kondensuotas pienas |
Kiaušinio trynius atskiriame nuo baltymų.
Į trynius dedame cukrų ir gerai išplakame iki purumo.
Iki standumo atskirai išplakame baltymus.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, kakava ir persijojame.
Į trynių masę dedame 1/3 plaktų baltymų, maišome mediniu šaukštu ir po truputį dedame miltus. Galiausiai sudedame likusius baltymus ir išmaišome.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame tešlą.
Tolygiai paskirstome.
Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 C maždaug 15 minučių.
Iškepusį biskvitą iš karto suvyniojame ir atvėsiname.
Aš tiesiog apverčiau ant rankšluosčio, nuėmiau kepimo popierių ir su rankšluosčio pagalba suvyniojau.
Varškę pertriname per smulkų sietelį.
Gerai išplakame sviestą.
Plakant po truputį pilame kondensuotą pieną.
Po to sudedame varškę ir išmaišome.
Palaikome šaldytuve nors 2 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lukos obuolių pyragas
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Svogūnų pyragas
-
Gardus medaus pyragas
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Pyragas - naikintuvas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Tinginys tarp aguonų
-
Firminis mamos persikų pyragas
-
Saldutis vyniotinis
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Purus aviečių vyniotinis
-
Obuolių pyragas
-
Duona su pomidorais
-
Obuolių pyragas
-
Trupinių skanėstas
-
Mielinis pyragas su obuoliais
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
Vyniotinis su varške

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
120 gramų -
Miltai,
120 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kakava,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
180 gramų -
Varškė,
180 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Biskvitas:
Kiaušinio trynius atskiriame nuo baltymų.
Į trynius dedame cukrų ir gerai išplakame iki purumo.
Iki standumo atskirai išplakame baltymus.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, kakava ir persijojame.
Į trynių masę dedame 1/3 plaktų baltymų, maišome mediniu šaukštu ir po truputį dedame miltus. Galiausiai sudedame likusius baltymus ir išmaišome.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame tešlą.
Tolygiai paskirstome.
Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 C maždaug 15 minučių.
Iškepusį biskvitą iš karto suvyniojame ir atvėsiname.
Aš tiesiog apverčiau ant rankšluosčio, nuėmiau kepimo popierių ir su rankšluosčio pagalba suvyniojau.Kremas:
Varškę pertriname per smulkų sietelį.
Gerai išplakame sviestą.
Plakant po truputį pilame kondensuotą pieną.
Po to sudedame varškę ir išmaišome.Išvyniojame mūsų biskvitą, sutepame kremu ir vėl suvyniojame.
Palaikome šaldytuve nors 2 valandas.