
Obuolių ir aviečių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | obuoliai (didelių) |
200 gramų | aviečių |
3 vienetai | kiaušiniai |
0.25 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (minkšto) |
0.5 stiklinės | pienas |
1 stiklinė | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nulupame žievę obuoliams, perpjauname į keturias dalis, išimame sėklas. Supjaustome skiltelemis kuo ploniau (naudojau daržovių pjaustyklę). Užpilam citrinos sulčių ir permaišom.
2.
Kitame inde sumaišome kiaušinius, cukrų ir sviestą, tada beriam miltus ir kepimo miltelius, permaišom. Supilam pieną ir cinamoną, dar kartą permaišom.
3.
Gautą miltų masę pilam ant pjaustytų obuolių, atsargiai permaišom. Pusę tešlos sudedam į kepimo skardą ant viršaus vienu sluoksniu paskirstom avietes, sukrečiam likusius obuolius.
4.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Keksas x 2
-
Aguoninis
-
Bananų ir obuolienės pyragas
-
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
-
Svogūnų pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Varškės plokštainis
-
Pyragas Velykoms
-
Dešrelių pynė
-
Obuolių pyragas
-
Pyragas su agrastais ir vyšniom
-
Kalėdinė eglutė
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Kokosinis pyragas
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Onutės šimtalapis
-
Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
Obuolių ir aviečių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Obuoliai, didelių,
6 vienetai -
Avietės,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1/4 stiklinės -
Sviestas, minkšto,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lina
Gaminimo eiga:
Nulupame žievę obuoliams, perpjauname į keturias dalis, išimame sėklas. Supjaustome skiltelemis kuo ploniau (naudojau daržovių pjaustyklę). Užpilam citrinos sulčių ir permaišom.
Kitame inde sumaišome kiaušinius, cukrų ir sviestą, tada beriam miltus ir kepimo miltelius, permaišom. Supilam pieną ir cinamoną, dar kartą permaišom.
Gautą miltų masę pilam ant pjaustytų obuolių, atsargiai permaišom. Pusę tešlos sudedam į kepimo skardą ant viršaus vienu sluoksniu paskirstom avietes, sukrečiam likusius obuolius.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...