Sviestą sutyrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Sudėti miltus, druską, kiaušinius, sumaišyti. Po to supilti pieną ir kepimo miltelius. Viską išmaišyti ir sudėti šokolado gabaliukus, permaišyti. Kepti apie 1 val. - 180 °C temperatūroje.
Aš dariau iš dvigubos normos, kepiau apie 200 °C temp. ir 45 minutes.
Šokoladinis pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 100 gramų | miltai |
| 120 gramų | cukrus |
| 200 gramų | šokoladas |
| 100 gramų | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 4 valgomieji šaukštai | pienas |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno pyragas su majonezu
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Skanus obuolių pyragas
-
Braškių ir bananų pyragas
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
-
Vaisių pyragas su maskarponės sūriu
-
Pyragas „Trys norai“
-
Tinginys
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Apverstas pyragas su ananasais
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Vyniotinis su braškine uogiene
-
Skanusis keksiukas
-
Žydų meduolis
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Pyragas "2 in 1"
-
Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
Šokoladinis pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
100 gramų -
Cukrus,
120 gramų -
Šokoladas,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sutyrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Sudėti miltus, druską, kiaušinius, sumaišyti. Po to supilti pieną ir kepimo miltelius. Viską išmaišyti ir sudėti šokolado gabaliukus, permaišyti. Kepti apie 1 val. - 180 °C temperatūroje.
Aš dariau iš dvigubos normos, kepiau apie 200 °C temp. ir 45 minutes.
Reklama:
Komentarai (5)
-
kotryna
2017-01-05 19:22
o tai ka reiskia sutyrinti ?
-
dainius
2016-11-19 13:29
skanu
-
Inga
2014-11-17 11:41
Tikrai labia skanus:)
-
judita
2014-11-15 12:27
liuks
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
