300 gramų | tešla (šaldyta, sluoksniuota) |
200 gramų | vištiena ((rūkytos blauzdelės)) |
2 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | pievagrybiai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | čiobreliai |
1 žiupsnelis | petražolės (džiovintos) |
1 arbatinis šaukštelis | česnakas (granulės) |
3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | grietinė |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (juodi, malti) |
1 žiupsnelis | muskatas |
1 žiupsnelis | sūris (tarkuotas ''Džiugas) |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ananasų pyragas puodelyje
- Spalvotas varškės pyragas
- Plokštainis su abrikosais ir varške
- La Chocolate Brownie II
- Obuoliuotis "Diena - naktis"
- Neapolietiškas pyragas
- Vyniotinis su varške
- Pyragas-tortas
- Varškės apkepas su bananais
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Minkštutėlė mielinė pynė
- Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- Kaimiškas pyragas
- Vasariškas obuolių pyragas
- Aguoninis pyragas
- Obuolių pyragas „Skanutis“
- Obuolių pyragas su varške ir karamele
- Medaus pyragas su riešutais
- Olandiškas ryžių pyragas
- Tirolietiškas pyragas su abrikosais
Svogūnų pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla, šaldyta, sluoksniuota,
300 gramų -
Vištiena, (rūkytos blauzdelės),
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
4 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Čiobreliai,
1 vienetas -
Petražolės, džiovintos,
1 žiupsnelis -
Česnakas, granulės,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
200 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, juodi, malti,
1 žiupsnelis -
Muskatas,
1 žiupsnelis -
Sūris, tarkuotas ''Džiugas,
1 žiupsnelis -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Atšildyti tešlą. Kepimo formą ištepti riebalais, iškloti sluoksniuota tešla ir padaryti kraštelį. Vištos šlaunelę supjaustyti nedideliais kubeliais, svogūną - žiedeliais. Keptuvėje įkaitinti sviestą ir lengvai apkepinti svogūną, pievagrybius su vištiena. Čiobrelius ir petražoles smulkiai supjaustyti. Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine, pagardinti druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu, čiobreliais, petražolėmis, granuliuotu česnaku, kmynais. Į grietinės masę suberti kepintus svogūnus, pievagrybius su paukštiena. ir gerai viską sumaišyti ir dėti ant išklotos tešlos. Kepti iki 200 ° temp. įkaitintą orkaitę apie 30 min.
Skanaus.