Įdarui papildomai reikės:
50 g džiovintų abrikosų
50 g razinų
150 g aguonų
1 šaukštas romo (konjako)
2 šaukštai cukraus
Abrikosus supjaustykite ir sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite valandą pastovėti, į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens. Po to aguonas sumaišykite su vaisiais. Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite. Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 25-30 min.

Aguonų vyniotinukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
275 gramai | kvietiniai miltai |
125 gramai | margarinas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
50 gramų | medus (skystas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Miltinės spurgos
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Dieviški eklerai
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Spurgos iš varškės
-
Bandelės su cinamonu
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
-
Žaismingi keksiukai
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Spurgytės su kremu
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Bandelės su varške
-
Obuolių pyragėliai
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
-
Šokoladainis
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
Aguonų vyniotinukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
275 gramai -
Margarinas,
125 gramai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Medus, skystas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės:
50 g džiovintų abrikosų
50 g razinų
150 g aguonų
1 šaukštas romo (konjako)
2 šaukštai cukraus
Abrikosus supjaustykite ir sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite valandą pastovėti, į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens. Po to aguonas sumaišykite su vaisiais. Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite. Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 25-30 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2009-01-13 22:24
O KUR FOTO? :-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...