
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | tešla (sluoksniuota) |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 sauja | špinatai |
5 vienetai | pomidorai (maži) |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, druską, smulkintus špinatus ir česnako skiltelę.
3.
Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus įspausti per pusę perpjautus mažus pomidorus.
4.
Kepti iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguonų keksas
-
Dešrelės tešloje
-
Moliūgų duona
-
Obuolių pyragas
-
Gardus medaus pyragas
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Varškės pyragas su jogurtu
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Bananų keksas
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Meduoliniai namukai
-
Tortas-vyniotinis
-
Mėsos pyragas
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Trapus pyragas su obuolių koše
-
Plokštainis diena-naktis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vyniotinis su varške
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Bananų pyragas
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla, sluoksniuota,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Špinatai,
1 sauja -
Pomidorai, maži,
5 vienetai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, druską, smulkintus špinatus ir česnako skiltelę.
Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus įspausti per pusę perpjautus mažus pomidorus.
Kepti iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai