
Farširuotos vištų šlaunelės
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | vištiena (šlaunelės) |
300 gramų | pievagrybiai |
50 gramų | alyvuogių (žalios) |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | majonezas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištos šlaunelių kulnus nukapoti ir atsargiai išimti kaulą. Nuplauti ir nusausinti.
2.
Susmulkinti svogūną, supjaustyti grubus ir apkepti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su supjaustytomis alyvuogėmis, tarkuotu sūriu bei majonezu. Išmaišyti masę.
3.
Mase įdaryti vištos šlaunis ir kepti apie valandą laiko 180°C temp. orkaitėje.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keri viščiukas
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Višta ispaniškai
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Traški vištiena
-
Vištienos file kepsnys
-
Neįprasti kotletukai
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Kepta antis su grybais
-
Citrininė višta
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Farširuotos vištų šlaunelės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, šlaunelės,
2 kilogramai -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Alyvuogės, žalios,
50 gramų - Svogūnai
- Majonezas
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištos šlaunelių kulnus nukapoti ir atsargiai išimti kaulą. Nuplauti ir nusausinti.
Susmulkinti svogūną, supjaustyti grubus ir apkepti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su supjaustytomis alyvuogėmis, tarkuotu sūriu bei majonezu. Išmaišyti masę.
Mase įdaryti vištos šlaunis ir kepti apie valandą laiko 180°C temp. orkaitėje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
ausras
2015-11-04 15:40
Kur slaunelese randasi kulnai?o grubai tai tikriausiai grybai?ir apskritai receptas neisbaigtas...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...