Farširuotos vištų šlaunelės
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai vištiena (šlaunelės)
300 gramų pievagrybiai
50 gramų alyvuogių (žalios)
šiek tiek svogūnai
šiek tiek majonezas
100 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištos šlaunelių kulnus nukapoti ir atsargiai išimti kaulą. Nuplauti ir nusausinti.
2.
Susmulkinti svogūną, supjaustyti grubus ir apkepti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su supjaustytomis alyvuogėmis, tarkuotu sūriu bei majonezu. Išmaišyti masę.
3.
Mase įdaryti vištos šlaunis ir kepti apie valandą laiko 180°C temp. orkaitėje.


Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Farširuotos vištų šlaunelės

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištos šlaunelių kulnus nukapoti ir atsargiai išimti kaulą. Nuplauti ir nusausinti.

  2. Susmulkinti svogūną, supjaustyti grubus ir apkepti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su supjaustytomis alyvuogėmis, tarkuotu sūriu bei majonezu. Išmaišyti masę.

  3. Mase įdaryti vištos šlaunis ir kepti apie valandą laiko 180°C temp. orkaitėje.


    Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (5)


  • ausras 2015-11-04 15:40

    Kur slaunelese randasi kulnai?o grubai tai tikriausiai grybai?ir apskritai receptas neisbaigtas...


Daugiau receptų