
Keptos ančiukų kulšelės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | antienos (Šviežios kulšelės (apie 500 g)) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.
2.
Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).
3.
Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištiena grybų padaže
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Kepta višta
-
Farširuota višta
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Naminis šnicelis
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Rūkytas kalakutas
Keptos ančiukų kulšelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Antiena, Šviežios kulšelės (apie 500 g),
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.
Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).
Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...