
Keptos ančiukų kulšelės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | antienos (Šviežios kulšelės (apie 500 g)) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.
2.
Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).
3.
Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Kepta vištiena
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištienos filė šašlykai
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Sojų marinatas vištienai
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištiena kepta su žolelėmis
Keptos ančiukų kulšelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Antiena, Šviežios kulšelės (apie 500 g),
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.
Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).
Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...