![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keptos ančiukų kulšelės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | antienos (Šviežios kulšelės (apie 500 g)) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.
2.
Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).
3.
Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Kepta antiena
-
Gardžioji vištiena
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Višta ant alaus butelio
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Traškios vištienos juostelės
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištiena ant druskos
-
Vištiena garų puode
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
Keptos ančiukų kulšelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Antiena, Šviežios kulšelės (apie 500 g),
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.
Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).
Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...