Keptos ančiukų kulšelės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | antienos (Šviežios kulšelės (apie 500 g)) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | rozmarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.
2.
Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).
3.
Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos anties šlaunelės
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Aluje keptas viščiukas
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Gardžioji vištiena
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Višta rankovėje
-
Vištiena garų puode
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepti viščiukai
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Paukštienos apkepas
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
Keptos ančiukų kulšelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Antiena, Šviežios kulšelės (apie 500 g),
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.
Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).
Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
