
Keptos ančiukų kulšelės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | antienos (Šviežios kulšelės (apie 500 g)) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.
2.
Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).
3.
Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Filiukai pataluose
-
Kalakutienos pyragas
-
Vištiena grybų padaže
-
Vištiena jogurto marinate
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Kepti vištų sparneliai
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Vištienos pilavas
-
Irmos paukštiena patale
-
Kepta antiena
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištiena garų puode
-
Aluje troškinta višta
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Įdarytos paprikos su vištiena
Keptos ančiukų kulšelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Antiena, Šviežios kulšelės (apie 500 g),
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.
Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).
Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...