Gardžioji vištiena
AUTORIUS:
Janė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Labai skanus ir jau daugeliui lietuvių tapęs įprastu, tačiau nepaprastu patiekalu. Labai skanus ir jau daugeliui lietuvių tapęs įprastu, tačiau nepaprastu patiekalu. Janė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas vištienos krūtinėlė
5 valgomieji šaukštai aliejus
4 valgomieji šaukštai krakmolas
4 valgomieji šaukštai kečupas
1 valgomasis šaukštas medus
1 valgomasis šaukštas vanduo
2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažas
2 arbatiniai šaukšteliai ryžių actas
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną supjaustyti kubeliais arba pailgomis juostelėmis, berti druską ir pipirus, išmaišyti. Tuomet vištieną apvolioti 3 v. š. krakmolo ir kepti aliejuje. Iškepusius gabalėlius nusausinti.
2.
Padažas: keptuvėje įkaitinti alieju (1 v. š. ), dėti kečupą, soją, medų ir actą. 1 v.š. krakmolo išmaišyti su vandeniu ir supilti į padažą. Truputį pakaitinti. Sudėti vištiena ir pakepinti vi maišant dar kelias minutes. Skanaus! Puikiai tinka su ryžiais ir daržovėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gardžioji vištiena

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Labai skanus ir jau daugeliui lietuvių tapęs įprastu, tačiau nepaprastu patiekalu. Janė
Gaminimo eiga:
  1. Vištieną supjaustyti kubeliais arba pailgomis juostelėmis, berti druską ir pipirus, išmaišyti. Tuomet vištieną apvolioti 3 v. š. krakmolo ir kepti aliejuje. Iškepusius gabalėlius nusausinti.

  2. Padažas: keptuvėje įkaitinti alieju (1 v. š. ), dėti kečupą, soją, medų ir actą. 1 v.š. krakmolo išmaišyti su vandeniu ir supilti į padažą. Truputį pakaitinti. Sudėti vištiena ir pakepinti vi maišant dar kelias minutes. Skanaus! Puikiai tinka su ryžiais ir daržovėmis.

Receptą atsiuntė Janė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų