Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.
Troškinti agurkai su įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 6 vienetai | agurkų |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 250 gramų | kiaulienos faršas |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos kaliaropės
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Kopūstų blynai
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Kopūstų tortas
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Midijos su špinatais
-
Šparaginės pupelės
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Pomidorai tešloje
-
Kopūstų apkepas
-
Daržovių troškinys
-
Keptos cukinijos
Troškinti agurkai su įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Krapai
- Svogūnai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
