6 vienetai | agurkų |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | pomidorai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | svogūnai |
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Kukurūzų maltiniai
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Cukinijų apkepas
- Aguročiai su grybais
- Porų pyragas
- Kukurūzų apkepas
- Įdarytos paprikos kitaip
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Troškinti įdaryti agurkai
- "Laukinė" cukinija
- Faršu įdaryti pomidorai
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Pyragėliai su daržovėmis
- Įdarytos paprikos
- Baklažanų blynai
- Pupos su čiobreliais
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
Troškinti agurkai su įdaru
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Krapai
- Svogūnai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.