Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.

Troškinti agurkai su įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | agurkų |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | pomidorai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Aguročiai su grybais
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Brokolių blyneliai
-
Falafeliai
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Porų pyragas
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kaliaropės su sviestu
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
Troškinti agurkai su įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Krapai
- Svogūnai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...