
Lankašyro pietūs
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | avienos (inkstai) |
3 vienetai | avienos (inkstai) |
1 kilogramas | bulvių |
3 vienetai | svogūnai |
200 gramų | grybai |
0.5 litro | sultinys (mėsos) |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Troškinys žarijose
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Troškinta vištiena
-
Smegenų troškinys
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Greitas makaronų troškinys
-
Šernienos troškinys
-
Vištienos krūtinėlė
-
Aviena totoriškai
-
Aleksandro troškinys
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Paelja
Lankašyro pietūs
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, inkstai,
1 kilogramas -
Aviena, inkstai,
3 vienetai -
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Grybai,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jefas
2011-06-17 12:41
Niam Niam :-D %-) ;-)
-
lele
2010-03-05 14:02
8-| fui kaka :-( :bloga: %-) :-o :bomba: ;-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...