Lankašyro pietūs
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | avienos (inkstai) |
| 3 vienetai | avienos (inkstai) |
| 1 kilogramas | bulvių |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 200 gramų | grybai |
| 0.5 litro | sultinys (mėsos) |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Troškinys žarijose
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Troškinta vištiena
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Makaronai su faršu
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Kotletų troškinys
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Jautienos troškinys
Lankašyro pietūs
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, inkstai,
1 kilogramas -
Aviena, inkstai,
3 vienetai -
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Grybai,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jefas
2011-06-17 12:41
Niam Niam :-D %-) ;-)
-
lele
2010-03-05 14:02
8-| fui kaka :-( :bloga: %-) :-o :bomba: ;-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
