1 kilogramas | avienos (inkstai) |
3 vienetai | avienos (inkstai) |
1 kilogramas | bulvių |
3 vienetai | svogūnai |
200 gramų | grybai |
0.5 litro | sultinys (mėsos) |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Klajoklių kiškiena
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Daržovių - kiaulienos troškinukas
- Vištienos paelija
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Troškinti agurkai su įdaru
- Lankašyro pietūs
- Aviena totoriškai
- Jautiena kopūstų padaže
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Avienos ragu
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Keri viščiukas
- Jautiena su slyvomis
- Aštri troškinta aviena
- Tikro dzūko pietūs
- Troškinys žarijose
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
Lankašyro pietūs
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, inkstai,
1 kilogramas -
Aviena, inkstai,
3 vienetai -
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Grybai,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Komentarai (7)
-
Jefas
2011-06-17 12:41
Niam Niam :-D %-) ;-)
-
lele
2010-03-05 14:02
8-| fui kaka :-( :bloga: %-) :-o :bomba: ;-(