
Lankašyro pietūs
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | avienos (inkstai) |
3 vienetai | avienos (inkstai) |
1 kilogramas | bulvių |
3 vienetai | svogūnai |
200 gramų | grybai |
0.5 litro | sultinys (mėsos) |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlė
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Meksikietiškas ragu
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Troškinta antiena
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Troškinta mėsa
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Troškinys - ruduo
-
Šutinta šerniena
Lankašyro pietūs
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, inkstai,
1 kilogramas -
Aviena, inkstai,
3 vienetai -
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Grybai,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jefas
2011-06-17 12:41
Niam Niam :-D %-) ;-)
-
lele
2010-03-05 14:02
8-| fui kaka :-( :bloga: %-) :-o :bomba: ;-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...