Lankašyro pietūs
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | avienos (inkstai) |
| 3 vienetai | avienos (inkstai) |
| 1 kilogramas | bulvių |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 200 gramų | grybai |
| 0.5 litro | sultinys (mėsos) |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Jautiena su ryžiais
-
Kiškis puodelyje
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Plovas orkaitėje
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Troškinta antiena
-
Kiaulienos guliašas
Lankašyro pietūs
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, inkstai,
1 kilogramas -
Aviena, inkstai,
3 vienetai -
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Grybai,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jefas
2011-06-17 12:41
Niam Niam :-D %-) ;-)
-
lele
2010-03-05 14:02
8-| fui kaka :-( :bloga: %-) :-o :bomba: ;-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
