800 gramų | avienos (virta) |
30 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 vienetas | citrinos |
1 stiklinė | obuolių sultys |
0.5 kilogramo | moliūgai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | duona |
Troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas susmulkintais petražolių ir krapų lapeliais (žiemą — sukapotais raugintais ar marinuotais agurkais). Valgoma su juoda duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Daniškas plovas
- Jautiena su slyvomis
- Greitas makaronų troškinys
- Kiaulienos išpjova su daržovėmis
- Ypatingas jautienos troškinys
- Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
- Krienuose troškinta karka
- Aviena su špinatais
- Troškinta veršiena su svarainiais
- Kopūstų troškinys su faršu
- Troškinta aviena su moliūgais
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Vištiena su abrikosais
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Lankašyro pietūs
- Indiškai kepta kiauliena
- Troškinys iš molinio troškintuvo
- Šonkauliai, troškinti kopūstuose
- Troškinta antis su daržovėmis
Troškinta aviena su moliūgais
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, virta,
800 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Moliūgai,
0.5 kilogramo - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Mairūnas
- Kalendra
- Petražolės
- Cukrus
- Duona
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svieste pakepinami svogūnai, miltai, supilamos obuolių sultys, pagardinama druska bei cukrumi (cukraus pagal skonį). I karštą padažą sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta virta aviena, ant jos uždedami apvirti moliūgo gabalėliai ir uždengus dar kiek patroškinama.
Troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas susmulkintais petražolių ir krapų lapeliais (žiemą — sukapotais raugintais ar marinuotais agurkais). Valgoma su juoda duona.
Komentarai (7)
-
Martynas
2022-01-25 16:39
Skamba idomiai, bet neaisku kiek laiko ka daryt