Troškinta aviena su moliūgais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų avienos (virta)
30 gramų sviestas
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
1 vienetas citrinos
1 stiklinė obuolių sultys
0.5 kilogramo moliūgai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek mairūnas
šiek tiek kalendra
šiek tiek petražolės
šiek tiek cukrus
šiek tiek duona
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Svieste pakepinami svogūnai, miltai, supilamos obuolių sultys, pagardinama druska bei cukrumi (cukraus pagal skonį). I karštą padažą sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta virta aviena, ant jos uždedami apvirti moliūgo gabalėliai ir uždengus dar kiek patroškinama.
Troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas susmulkintais petražolių ir krapų lapeliais (žiemą — sukapotais raugintais ar marinuotais agurkais). Valgoma su juoda duona.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta aviena su moliūgais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svieste pakepinami svogūnai, miltai, supilamos obuolių sultys, pagardinama druska bei cukrumi (cukraus pagal skonį). I karštą padažą sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta virta aviena, ant jos uždedami apvirti moliūgo gabalėliai ir uždengus dar kiek patroškinama.
Troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas susmulkintais petražolių ir krapų lapeliais (žiemą — sukapotais raugintais ar marinuotais agurkais). Valgoma su juoda duona.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų