Svieste pakepinami svogūnai, miltai, supilamos obuolių sultys, pagardinama druska bei cukrumi (cukraus pagal skonį). I karštą padažą sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta virta aviena, ant jos uždedami apvirti moliūgo gabalėliai ir uždengus dar kiek patroškinama.
Troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas susmulkintais petražolių ir krapų lapeliais (žiemą — sukapotais raugintais ar marinuotais agurkais). Valgoma su juoda duona.
Troškinta aviena su moliūgais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | avienos (virta) |
| 30 gramų | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1 stiklinė | obuolių sultys |
| 0.5 kilogramo | moliūgai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | mairūnas |
| šiek tiek | kalendra |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | duona |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Troškinys - ruduo
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Troškinta antiena
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Meksikietiškas ragu
-
Miglės guliašas
-
Vištiena "afigiena"
-
Stirnienos troškinys
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Avienos ragu
-
Daržovių troškinys
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Vištiena kinietiškai
-
Lietuviška kopūstienė
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Troškinys čenachinėse
Troškinta aviena su moliūgais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, virta,
800 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Moliūgai,
0.5 kilogramo - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Mairūnas
- Kalendra
- Petražolės
- Cukrus
- Duona
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svieste pakepinami svogūnai, miltai, supilamos obuolių sultys, pagardinama druska bei cukrumi (cukraus pagal skonį). I karštą padažą sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta virta aviena, ant jos uždedami apvirti moliūgo gabalėliai ir uždengus dar kiek patroškinama.
Troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas susmulkintais petražolių ir krapų lapeliais (žiemą — sukapotais raugintais ar marinuotais agurkais). Valgoma su juoda duona.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Martynas
2022-01-25 16:39
Skamba idomiai, bet neaisku kiek laiko ka daryt
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
