Aviena totoriškai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 vienetai svogūnai
2 skiltelės česnakas
30 gramų imbieras (šaknis)
2 vienetai cinamonas (lazdelės)
2 vienetai gvazdikėliai
šiek tiek kardamonas (maltas)
1 kilogramas avienos
2 arbatiniai šaukšteliai kalendra
2 valgomieji šaukštai migdolai (malti)
šiek tiek druska
šiek tiek kvapieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies 45min. Abrikosus ir spanguoles nuplaukite ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite dar 15 min. Patiekite su ryžiais ir daržovių salotomis.
Mėsos patiekalas paruoštas!

Populiariausi receptai šią savaitę

Aviena totoriškai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies 45min. Abrikosus ir spanguoles nuplaukite ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite dar 15 min. Patiekite su ryžiais ir daržovių salotomis.
Mėsos patiekalas paruoštas!

Reklama:

Komentarai (3)


  • V 2015-10-26 15:14

    Ne nu...Kai jau gamint einu, ziuriu dar reik abrikosu ir spanguoliu. Kas per receptas! S**das


  • Aušra 2013-10-10 11:46

    Gal ir geras, bet kodėl patiekalo dalių sąraše nėra nei abrikosų, nei spanguolių? Koks jų kiekis? Džiovinti ar švieži?!


  • Audra 2011-06-17 12:12

    Geras receptas RECPECT %-) ;-)


Daugiau receptų