2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
30 gramų | imbieras (šaknis) |
2 vienetai | cinamonas (lazdelės) |
2 vienetai | gvazdikėliai |
šiek tiek | kardamonas (maltas) |
1 kilogramas | avienos |
2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra |
2 valgomieji šaukštai | migdolai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
Mėsos patiekalas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta kiškiena su grybais
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Pupelių troškinys su sūriu
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Vištiena troškinta su morkomis
- Vištiena su sojų daigais
- Šernienos troškinys
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Veršiena su vyno padažu
- Vištiena su daržovemis
- Aleksandro troškinys
- Kopūstų troškinys su faršu
- Troškinys - ruduo
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Troškinti kiaulių inkstai
- Troškinta kiauliena su razinomis
- Troškinys
- Avienos troškinys su ryžiais
Aviena totoriškai
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Imbieras, šaknis,
30 gramų -
Cinamonas, lazdelės,
2 vienetai -
Gvazdikėliai,
2 vienetai - Kardamonas, maltas
-
Aviena,
1 kilogramas -
Kalendra,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Migdolai, malti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies 45min. Abrikosus ir spanguoles nuplaukite ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite dar 15 min. Patiekite su ryžiais ir daržovių salotomis.
Mėsos patiekalas paruoštas!
Komentarai (4)
-
V
2015-10-26 15:14
Ne nu...Kai jau gamint einu, ziuriu dar reik abrikosu ir spanguoliu. Kas per receptas! S**das
-
Aušra
2013-10-10 11:46
Gal ir geras, bet kodėl patiekalo dalių sąraše nėra nei abrikosų, nei spanguolių? Koks jų kiekis? Džiovinti ar švieži?!
-
Audra
2011-06-17 12:12
Geras receptas RECPECT %-) ;-)