Mėsa supjaustyti šiaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogūnais ir česnaku, įdėti prieskonių ir įpilti karšto vandens, kad vos apsemtu.
Troškinti ant mažos ugnies. Kai mėsa suminkštės (išėmus lauro lapeli ir gvazdikėlius), sumaišyti ją su virtais ryžiais.
Patiekti su šviežių daržovių salotomis, troškintais burokėliais.
Aštri troškinta aviena
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | avienos |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapai) |
| 2 vienetai | gvazdikėliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aitriosios paprikos (malta) |
| 1 stiklinė | ryžiai |
| 3 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lankašyro pietūs
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kiaulienos troškinys
-
Guliašas su kiauliena
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Vištiena su grybais
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Jautienos čenakai
Aštri troškinta aviena
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapai,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
2 vienetai - Druska
- Aitrioji paprika, malta
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustyti šiaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogūnais ir česnaku, įdėti prieskonių ir įpilti karšto vandens, kad vos apsemtu.
Troškinti ant mažos ugnies. Kai mėsa suminkštės (išėmus lauro lapeli ir gvazdikėlius), sumaišyti ją su virtais ryžiais.
Patiekti su šviežių daržovių salotomis, troškintais burokėliais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Algis
2016-11-03 19:40
Nuotraukoje morkas matau, o recepte nėra
-
laura
2013-02-03 17:54
tai jai tokia protinga tai resk savo sugebejimus kur ja troskinti kaip speju tu cia protingiause ,tu mane erzini gal tu blonde
-
Andriaus mama
2011-06-17 12:08
na ir kas aviena troskina vandenyje? Bestuburiais nebukit, jei nezinot kaip si mesa ruosiama, bent jau negadinkit mesos ir neverskit to daryti nekaltu zmoniu, dar turint mintyje, kokia avienos kaina :(
-
Gabija
2011-02-28 20:27
niam niam skanu :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
