
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
šiek tiek | kiauliena (liesa) |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | ananasų |
šiek tiek | grybai |
Česnakas (kiekis pagal skonį) susmulkinamas 1mm kubeliais, pjaustant rankomis perduodama jusu energija i maista, todel gyvybine vertė žymiai didesnė.
Į kiaulieną sudedamas česnakas, garstyčios, ir ananasas - pagal skonį (galima naudoti vietoj ananaso bruknių uogienę, citriną, greipfrutą).
Viskas gerai išmaišoma ir paliekama keliom valandom.
Supjaustomi grybai griežinėliais.
Kai mėsa pasimarinavo, įkaitinama keptuvė, sudedama mėsa ir sudedami grybai. Kepinama maišant, kad mėsa pabaltų, bet neperkeptų - tada ji bus minkšta, kaip pūkas ir sultinga.
Garnyras pagal pomegius, o aš valgau su:
kubeliais pjaustyti pomidorai, artišokai (arba palmių šerdys, arba bambukų ūgliai), labai nedaug druskos, jei su alyvu aliejum arba be druskos jei su majonezu, truputis kario, švieziai sumaltų pipirų, svogunų laiskų ir krapų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Stirnienos kumpis
-
Žuvinto kepsnys
-
Avienos muštiniai
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Veršienos maltiniai
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai vyno marinate
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Virtos veršelio kojos
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kiaulienos šašlykai
Arvydo kiaulienos delikatesas

- Paruošimo laikas:
- Garstyčios, padažas
- Kiauliena, liesa
- Česnakas
- Ananasai
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiauliena supjaustoma nedidelių kasnelių gabaliukais - sveikiau valgyti, greiciau marinuosis.
Česnakas (kiekis pagal skonį) susmulkinamas 1mm kubeliais, pjaustant rankomis perduodama jusu energija i maista, todel gyvybine vertė žymiai didesnė.
Į kiaulieną sudedamas česnakas, garstyčios, ir ananasas - pagal skonį (galima naudoti vietoj ananaso bruknių uogienę, citriną, greipfrutą).
Viskas gerai išmaišoma ir paliekama keliom valandom.
Supjaustomi grybai griežinėliais.
Kai mėsa pasimarinavo, įkaitinama keptuvė, sudedama mėsa ir sudedami grybai. Kepinama maišant, kad mėsa pabaltų, bet neperkeptų - tada ji bus minkšta, kaip pūkas ir sultinga.
Garnyras pagal pomegius, o aš valgau su:
kubeliais pjaustyti pomidorai, artišokai (arba palmių šerdys, arba bambukų ūgliai), labai nedaug druskos, jei su alyvu aliejum arba be druskos jei su majonezu, truputis kario, švieziai sumaltų pipirų, svogunų laiskų ir krapų.
Komentarai (8)
-
nujo
2016-12-10 10:50
Kodėl Arvydo? Nejau jis taip mažai žino, matė ir patyrė, kad yra įsitikinęs, kad tai jis pirmas sugalvojo prie mėsos panaudot garstyčias ar ananasus? Na, nebent savam kaime ir buvo pirmas...
-
xDDDDDDDD
2010-08-19 06:18
Nelabai skanu :pasiduodu:
-
meistre
2009-08-04 15:17
KOKS POETAS ;DDD :-D :super: %-)
-
LILIJA
2009-05-17 09:29
PASAKA,MAN LABAI PATIKO5C :taip:
-
69
2008-08-10 20:28
...ir dar.
Autorius matyt megaujasi kurdamas maista, nes nenurodo produktu kiekiu :-)
-
69
2008-08-10 20:25
bandziau - nuostabus skonis ir kiaulienos ir garnyro.
tik marinuojant su bruknem, ananasu ar citrusai reikia labai atsargiai, nes padauginus gaunasi labai rugsti mesa ir/ar jos nutekeje sultys.
Garnyras - dieviskas kas megsta astriau ir pikantiskiau.