Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | prieskoniai (kiaulienai) |
| 700 gramų | kiauliena (mentė) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 4 vienetai | agurkų (marinuoti) |
| 2 vienetai | paprika (marinuotos) |
| 2 vienetai | pomidorai (marinuoti) |
| šiek tiek | druska |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, pabarstykite prieskoniais, druska ir apkepkite kartu su kubelais pjaustytais svogūnais. Sudėkite mėsą į troškintuvą, įpilkite stiklinę karšto vandens ir 15 min. patroškinkite. Marinuotas daržoves supjaustykite ir suberkite į puodą su mėsa, pamaišykite. Troškinkite, kol suminkštės mėsa. Valgykite su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Smegenų troškinys
-
Troškinys čenachinėse
-
Kiauliena bulgariškai
-
Triušienos troškinys
-
Troškinta vištiena
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Kiaulienos troškinys
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Balandėliai pagal Viką
-
Triušio kepsnys
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Vištiena su ananasais
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Troškintos vištų širdelės
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, kiaulienai
-
Kiauliena, mentė,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Agurkai, marinuoti,
4 vienetai -
Paprika, marinuotos,
2 vienetai -
Pomidorai, marinuoti,
2 vienetai - Druska
-
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, pabarstykite prieskoniais, druska ir apkepkite kartu su kubelais pjaustytais svogūnais. Sudėkite mėsą į troškintuvą, įpilkite stiklinę karšto vandens ir 15 min. patroškinkite. Marinuotas daržoves supjaustykite ir suberkite į puodą su mėsa, pamaišykite. Troškinkite, kol suminkštės mėsa. Valgykite su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
