
Vištiena troškinta su morkomis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | vištiena (kulšelės) |
500 gramų | morkos |
250 gramų | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos kulšeles įtrinti druska bei pipirais bei apkepti aliejuje.
2.
Morkas supjaustyti grežineliais ir apkepti svieste.
3.
Morkas pridėti prie vištienos, įpilti sultinį ir troškinti po dangčiu ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Lęšiai su vynu
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Guliašas
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Mėsa su pipirais
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Baklažanai japoniškai
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Kepta marinuota veršiena
Vištiena troškinta su morkomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, kulšelės,
5 vienetai -
Morkos,
500 gramų -
Sultinys, mėsos,
250 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos kulšeles įtrinti druska bei pipirais bei apkepti aliejuje.
Morkas supjaustyti grežineliais ir apkepti svieste.
Morkas pridėti prie vištienos, įpilti sultinį ir troškinti po dangčiu ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...