Vištiena troškinta su morkomis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 5 vienetai | vištiena (kulšelės) |
| 500 gramų | morkos |
| 250 gramų | sultinys (mėsos) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos kulšeles įtrinti druska bei pipirais bei apkepti aliejuje.
2.
Morkas supjaustyti grežineliais ir apkepti svieste.
3.
Morkas pridėti prie vištienos, įpilti sultinį ir troškinti po dangčiu ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Kinietiška kiauliena
-
Guliašas
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Smegenų troškinys
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Makaronai su faršu
-
Troškinta žąsiena
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Troškinta kalakutiena
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Troškinta briediena
-
Vištiena su sojų daigais
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Troškinta antiena
Vištiena troškinta su morkomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, kulšelės,
5 vienetai -
Morkos,
500 gramų -
Sultinys, mėsos,
250 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos kulšeles įtrinti druska bei pipirais bei apkepti aliejuje.
Morkas supjaustyti grežineliais ir apkepti svieste.
Morkas pridėti prie vištienos, įpilti sultinį ir troškinti po dangčiu ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
