Vištiena troškinta su morkomis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 5 vienetai | vištiena (kulšelės) |
| 500 gramų | morkos |
| 250 gramų | sultinys (mėsos) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos kulšeles įtrinti druska bei pipirais bei apkepti aliejuje.
2.
Morkas supjaustyti grežineliais ir apkepti svieste.
3.
Morkas pridėti prie vištienos, įpilti sultinį ir troškinti po dangčiu ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Avienos pilavas
-
Aštri troškinta aviena
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Meksikietiškas ragu
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Troškintas triušis
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Troškinta triušiena
Vištiena troškinta su morkomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, kulšelės,
5 vienetai -
Morkos,
500 gramų -
Sultinys, mėsos,
250 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos kulšeles įtrinti druska bei pipirais bei apkepti aliejuje.
Morkas supjaustyti grežineliais ir apkepti svieste.
Morkas pridėti prie vištienos, įpilti sultinį ir troškinti po dangčiu ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
