
Vištiena troškinta su morkomis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | vištiena (kulšelės) |
500 gramų | morkos |
250 gramų | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos kulšeles įtrinti druska bei pipirais bei apkepti aliejuje.
2.
Morkas supjaustyti grežineliais ir apkepti svieste.
3.
Morkas pridėti prie vištienos, įpilti sultinį ir troškinti po dangčiu ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištiena su grybais
-
Vištiena grybų padaže
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Plovas
-
Virta šerno galva
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Kepenėlių troškinys
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Šveicariška veršiena
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Vištiena kinietiškai
-
Meksikietiškas ragu
-
Daniškas plovas
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Vištienos paelija
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
Vištiena troškinta su morkomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, kulšelės,
5 vienetai -
Morkos,
500 gramų -
Sultinys, mėsos,
250 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos kulšeles įtrinti druska bei pipirais bei apkepti aliejuje.
Morkas supjaustyti grežineliais ir apkepti svieste.
Morkas pridėti prie vištienos, įpilti sultinį ir troškinti po dangčiu ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...