
500 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | česnakas (skiltelė) |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
250 gramų | vynas (baltas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
250 gramų | alyvuogių |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos čili su makaronais
-
Keri viščiukas
-
Lęšiai su vynu
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Kiauliena su imbieru
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Troškinta vištiena
-
Kiaulienos guliašas
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Guliašas
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Guliašas
-
Naminis jautienos troškinys
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
Avienos ragu

- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelė,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Vynas, baltas,
250 gramų -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Pipirai, juodieji
- Kvietiniai miltai
-
Alyvuogės,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir truputį pakepinama aliejuje kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Sudedamas sugrūstas česnakas, įpilama vyno (mėsa turi būti apsemta), ir viskas troškinama ant didelės ugnies, kad truputį nugaruotų skysčio. Tuomet supilamas likęs vynas, sukrečiamas pomidorų padažas, suberiami čiobreliai, įmetamas lauro lapelis. Ragu uždengiamas ir troškinamas ant nedidelės ugnies. Prieš paduodant, padažas sutirštinamas miltais, sumaišomas su alyvomis ir 5 min. palaikomas. Ragu paduodamas valgyti pašildytose, česnaku ištrintose lėkštėse.
Komentarai (5)
-
Jurgita
2014-11-21 15:25
Avienos ragu,yra daromas visiskai kitaip.I ji ieina svogunas,salieras ir morkos,o tada pirstelius apsilaizytumes.Airijoje jis labai popoliarus
-
Ilma aukle
2011-06-17 12:17
skaniai skamba, einu daryt %-)