| 500 gramų | avienos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 0.5 vieneto | česnakas (skiltelė) |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
| 250 gramų | vynas (baltas) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
| 250 gramų | alyvuogių |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos faršo troškinys
-
Kepenėlių troškinys
-
Jautiena su ryžiais
-
Uzbekiškas plovas
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Lankašyro pietūs
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Aluje troškinta jautiena
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Šutinta šerniena
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
Avienos ragu
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelė,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Vynas, baltas,
250 gramų -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Pipirai, juodieji
- Kvietiniai miltai
-
Alyvuogės,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir truputį pakepinama aliejuje kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Sudedamas sugrūstas česnakas, įpilama vyno (mėsa turi būti apsemta), ir viskas troškinama ant didelės ugnies, kad truputį nugaruotų skysčio. Tuomet supilamas likęs vynas, sukrečiamas pomidorų padažas, suberiami čiobreliai, įmetamas lauro lapelis. Ragu uždengiamas ir troškinamas ant nedidelės ugnies. Prieš paduodant, padažas sutirštinamas miltais, sumaišomas su alyvomis ir 5 min. palaikomas. Ragu paduodamas valgyti pašildytose, česnaku ištrintose lėkštėse.
Komentarai (5)
-
Jurgita
2014-11-21 15:25
Avienos ragu,yra daromas visiskai kitaip.I ji ieina svogunas,salieras ir morkos,o tada pirstelius apsilaizytumes.Airijoje jis labai popoliarus
-
Ilma aukle
2011-06-17 12:17
skaniai skamba, einu daryt %-)
