1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | petražolės |
800 gramų | anties |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
Paukštiena sudedama į pašildytą pusdubenį, apipilama iškoštu ir grietine pagardintu padažu, kuriame buvo troškinama.
Valgoma su karštomis troškintomis daržovėmis ar kokia nors mėgstama kruopų koše, makaronais. Kartu duodama keptų obuolių, bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Vištiena su sojų daigais
- Guliašas
- Kiškiena bulgariškai
- Troškintas triušis
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Krienuose troškinta karka
- Troškinta triušiena
- Kiaulienos išpjova su daržovėmis
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Troškinti veršienos šonkauliai
- Troškintos vištų blauzdelės
- Troškinti agurkai su įdaru
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Ypatingas jautienos troškinys
- Šveicariška veršiena
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
Troškinta antiena
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 vienetas -
Antis,
800 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėta antis išplaunama, supjaustoma, nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais ir uždengta palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau mėsos gabalai kepinami aliejuje, kol parusvėja, sudedami į puodą, užpilami likusiu nuo kepimo aliejumi ir karštu vandeniu, kad tik pusiau apsemtų, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir troškinama uždengtame puode. Baigus troškinti supilama grietinė ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Paukštiena sudedama į pašildytą pusdubenį, apipilama iškoštu ir grietine pagardintu padažu, kuriame buvo troškinama.
Valgoma su karštomis troškintomis daržovėmis ar kokia nors mėgstama kruopų koše, makaronais. Kartu duodama keptų obuolių, bruknių uogienės.