
Pikantiškai troškinti kotletai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 skardinė | konservuotų pomidorų (savose sultyse be odelių) |
200 gramų | fermentinio sūrio |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pomidorus, česnakus susmulkiname, pagardiname prieskoniais ir pakepiname.
2.
Iš kiaulienos faršo iškepame kotletus. Į kepimo indą sudedame kotletus, supilame pomidorų masę ir ant viršaus užbarstome sūrio. Troškiname 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min. Patiekiame su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kepsniai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Stirnos nugarinė
-
Paprastasis guliašas
-
Kelmas
-
Pievagrybių apkepas
-
Šašlykai iškylai
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kiaulienos suktinukai
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Kiniškos šventės namuose
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Holishki (balandėliai)
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Troškinta triušiena
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Šernienos kepsnys
-
Pikantiška triušiena
-
Aštroki šašlykai
-
Kepta aviena
Pikantiškai troškinti kotletai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Konservuoti pomidorai, savose sultyse be odelių,
1 skardinė -
Fermentinis sūris,
200 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Prieskoniai
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus, česnakus susmulkiname, pagardiname prieskoniais ir pakepiname.
Iš kiaulienos faršo iškepame kotletus. Į kepimo indą sudedame kotletus, supilame pomidorų masę ir ant viršaus užbarstome sūrio. Troškiname 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min. Patiekiame su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
tadas to tomas
2012-02-26 01:28
as kai kepu kotletus, tai i farsa dedu susmulkintu dziovintu slyvu. liuks skonis buna.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...