Triušienos troškinys su ryžiais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų triušiena
2 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių)
3 vienetai svogūnai
2 stiklinės sultinys (skystas)
2 vienetai morkos
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
1 stiklinė ryžiai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplauta, nedideliais gabalais sukapota (su kaulais) triušiena apibarstoma druska, pipirais ir apkepinama riebaluose. Vėliau ji sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu) ir troškinama. Pusiau ištroškinus sudedamos supjaustytos riebaluose pakepintos prieskoninės daržovės, suberiami nuplauti ryžiai, viskas sumaišoma ir troškinama orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Triušienos troškinys su ryžiais

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplauta, nedideliais gabalais sukapota (su kaulais) triušiena apibarstoma druska, pipirais ir apkepinama riebaluose. Vėliau ji sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu) ir troškinama. Pusiau ištroškinus sudedamos supjaustytos riebaluose pakepintos prieskoninės daržovės, suberiami nuplauti ryžiai, viskas sumaišoma ir troškinama orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų