Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.
Aluje troškinta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | jautiena (filė) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
| 500 mililitrų | alaus (tamsus) |
| šiek tiek | kmynai |
| 1 vienetas | citrinos (žievelė) |
| 2 vienetai | duona (riekės) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Virta šerniena
-
Kepta kiškiena marinate
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Įdaryta paprika
-
Ūkininko suktinukas
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Mėsos apkepas
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Keptas paršelis
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Dešrelių pynė
-
Kepta jautiena
Aluje troškinta jautiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
400 gramų - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Alus, tamsus,
500 mililitrų - Kmynai
-
Citrinos, žievelė,
1 vienetas -
Duona, riekės,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Kaunietis
2015-12-04 12:09
Receptas puikus, o petras pats kaltas, kad rankos kreivos.
-
petras
2013-01-16 20:18
pasidariau,nieko gero :-p
-
Ričardas
2009-05-24 14:29
įdomi kombinacija.Reiktų išbandyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
