Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.
Aluje troškinta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | jautiena (filė) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
| 500 mililitrų | alaus (tamsus) |
| šiek tiek | kmynai |
| 1 vienetas | citrinos (žievelė) |
| 2 vienetai | duona (riekės) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai
-
Įdarytos parikos
-
Netikras zuikis
-
Keptas kiškis
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Ežero šašlykas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Šašlykai alaus marinate
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kotletukai su bulvėm
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Italijos kukuliai
-
Netikras zuikis tešloje
-
Kepta menkė
-
Vasaros šašlykiukas
-
Virtos veršelio kojos
Aluje troškinta jautiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
400 gramų - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Alus, tamsus,
500 mililitrų - Kmynai
-
Citrinos, žievelė,
1 vienetas -
Duona, riekės,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Kaunietis
2015-12-04 12:09
Receptas puikus, o petras pats kaltas, kad rankos kreivos.
-
petras
2013-01-16 20:18
pasidariau,nieko gero :-p
-
Ričardas
2009-05-24 14:29
įdomi kombinacija.Reiktų išbandyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
