Aluje troškinta jautiena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų jautiena (filė)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 vienetas svogūnai
1 valgomasis šaukštas garstyčios (padažas)
500 mililitrų alaus (tamsus)
šiek tiek kmynai
1 vienetas citrinos (žievelė)
2 vienetai duona (riekės)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aluje troškinta jautiena

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Kaunietis 2015-12-04 12:09

    Receptas puikus, o petras pats kaltas, kad rankos kreivos.


  • petras 2013-01-16 20:18

    pasidariau,nieko gero :-p


  • Ričardas 2009-05-24 14:29

    įdomi kombinacija.Reiktų išbandyti.


Daugiau receptų