2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | paprika (saldžioji, raudona) |
1 vienetas | paprika (saldžioji, raudona) |
2 vienetai | sultinys (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys) |
4 vienetai | vištų blauzdelės |
5 gramai | šafranas |
80 gramų | šparaginės pupelės |
250 gramų | pomidorai (konservuoti) |
200 gramų | ryžiai (ilgagrūdžiai) |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | citrinos (žalios) |
Sukapokite svogūnus ir česnaką. Juostelėmis supjaustykite paprikas. Pomidorus praskirkite ir nukoškite.
Įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite vištieną. Išimkite mėsą. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir česnakus. Pakepinkite apie 2 minutes, o po to išimkite.
Į keptuvę suberkite ryžius. Pakepinkite ~ 3 minutes. Supilkite vandenį (jis turi apsemti ryžius 1.5 cm). Tada suberkite Knorr vištienos sultinį ir prieskonį - šafraną. Išmaišykite.
Sudėkite daržoves ir mėsą. Keptuvę uždenkite ir įkiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 minučių.
Šį patiekalą apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, o žaliųjų citrinų griežinėliais papuoškite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiškiena bulgariškai
- Krienuose troškinta karka
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Kiauliena su aguročiais
- Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
- Paelja
- Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- Kiaulienos faršo troškinys
- Troškinta kiškiena su grybais
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Vištiena grybų padaže
- Virta veršienos krūtininė
- Vištiena su daržovemis
- Maltiniai su grybų padažu
- Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
- Mėsos troškinys su kava
- Studentiškas troškinys su dešrelėmis
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
Vištienos paelija
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Paprika, saldžioji, raudona,
1 vienetas -
Paprika, saldžioji, raudona,
1 vienetas -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys,
2 vienetai -
Vištų blauzdelės,
4 vienetai -
Šafranas,
5 gramai -
Šparaginės pupelės,
80 gramų -
Pomidorai, konservuoti,
250 gramų -
Ryžiai, ilgagrūdžiai,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Citrinos, žalios,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą marinuokite kaip mėgstate.
Sukapokite svogūnus ir česnaką. Juostelėmis supjaustykite paprikas. Pomidorus praskirkite ir nukoškite.
Įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite vištieną. Išimkite mėsą. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir česnakus. Pakepinkite apie 2 minutes, o po to išimkite.
Į keptuvę suberkite ryžius. Pakepinkite ~ 3 minutes. Supilkite vandenį (jis turi apsemti ryžius 1.5 cm). Tada suberkite Knorr vištienos sultinį ir prieskonį - šafraną. Išmaišykite.
Sudėkite daržoves ir mėsą. Keptuvę uždenkite ir įkiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 minučių.
Šį patiekalą apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, o žaliųjų citrinų griežinėliais papuoškite.
Komentarai (5)
-
Simonas
2017-02-08 20:23
Na jai tiek priekaistu tai prasom geriau papasakoti kaip geriau gaminti paella vietoj to kad pašnekėti. Ačiū, laukiu...
-
inesa
2015-04-21 01:24
Dar tokios nesamones negirdejau .Paella rosiu jau 15 metu
-
AS
2014-08-29 13:43
paella i orkaite nesikisa
-
Ana
2014-05-28 19:57
Nu išvis ne taip darosi. Nesąmone kažkokia. Net pavadinimas ne taip rašosi. (Paella) lietuviskai butų Paėja.