2 vienetai | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | kmynai |
400 gramų | sviestas |
1 kilogramas | obuoliai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | žalumynų |
uždėlioti sviesto (200 g) ir kepti, kol apgels, vis palaistant ištirpu-
siu sviestu. Obuolius nuplauti, nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Likusį sviestą sudėti į emaliuotą puodą, suberti obuolius ir pavirinti, kol pasidarys vientisa košė.
Kepsnelius dėti į tam skirtą indą, ant kiekvieno uždėti po šaukštelį obuolių košės, užpilti padažo, kuriame kepė, puošti žalumynais ir paduoti į stalą su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paukštiena lizdeliuose (greitai)
- Aštrios vištų kepenėlės
- Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Vištienos kepsneliai
- Keptos vištų blauzdelės
- Keri viščiukas
- Vištiena meduje
- Ant grotelių kepta višta
- Vištienos filė suktinukai su įdaru
- Čeburėkai su vištienos faršu
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Vištiena ant druskos
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Kepta šventinė žąsis
- Kepta antis su obuoliais
- Vištienos filė suktinukai
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Vištiena su rabarbarais
- Prancūziški kotletai
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
Viščiukų kepsneliai
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
2 vienetai -
Kmynai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
400 gramų -
Obuoliai,
1 kilogramas - Citrinos rūgštis
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Viščiukus išdarinėti, išimti kaulus. Mėsą supjaustyti pusės plaštakos dydžio nestorais gabaliukais, išmušti, pabarstyti kmynų, druskos, citrinos rūgšties mišiniu, dėti į paruoštą skardą, ant viršaus
uždėlioti sviesto (200 g) ir kepti, kol apgels, vis palaistant ištirpu-
siu sviestu. Obuolius nuplauti, nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Likusį sviestą sudėti į emaliuotą puodą, suberti obuolius ir pavirinti, kol pasidarys vientisa košė.
Kepsnelius dėti į tam skirtą indą, ant kiekvieno uždėti po šaukštelį obuolių košės, užpilti padažo, kuriame kepė, puošti žalumynais ir paduoti į stalą su bulvių koše.