Viščiukus išdarinėti, išimti kaulus. Mėsą supjaustyti pusės plaštakos dydžio nestorais gabaliukais, išmušti, pabarstyti kmynų, druskos, citrinos rūgšties mišiniu, dėti į paruoštą skardą, ant viršaus
uždėlioti sviesto (200 g) ir kepti, kol apgels, vis palaistant ištirpu-
siu sviestu. Obuolius nuplauti, nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Likusį sviestą sudėti į emaliuotą puodą, suberti obuolius ir pavirinti, kol pasidarys vientisa košė.
Kepsnelius dėti į tam skirtą indą, ant kiekvieno uždėti po šaukštelį obuolių košės, užpilti padažo, kuriame kepė, puošti žalumynais ir paduoti į stalą su bulvių koše.

Viščiukų kepsneliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | kmynai |
400 gramų | sviestas |
1 kilogramas | obuoliai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
„Šypsena“
-
Filiukai pataluose
-
Traški vištiena
-
Višta su apelsinais
-
Vištienos troškinys
-
Vištienos apkepėlė
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Įdarytos paprikos
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Neįprasti kotletukai
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištienos užkepėlė
Viščiukų kepsneliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
2 vienetai -
Kmynai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
400 gramų -
Obuoliai,
1 kilogramas - Citrinos rūgštis
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiukus išdarinėti, išimti kaulus. Mėsą supjaustyti pusės plaštakos dydžio nestorais gabaliukais, išmušti, pabarstyti kmynų, druskos, citrinos rūgšties mišiniu, dėti į paruoštą skardą, ant viršaus
uždėlioti sviesto (200 g) ir kepti, kol apgels, vis palaistant ištirpu-
siu sviestu. Obuolius nuplauti, nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Likusį sviestą sudėti į emaliuotą puodą, suberti obuolius ir pavirinti, kol pasidarys vientisa košė.
Kepsnelius dėti į tam skirtą indą, ant kiekvieno uždėti po šaukštelį obuolių košės, užpilti padažo, kuriame kepė, puošti žalumynais ir paduoti į stalą su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...