Tešlai papildomai reiks: 2 stiklinės miltų, 4 šaukštai margarino, 1 stiklinė pieno, 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių, druskos.
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Virta žuvis tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | žuvis (virta) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Karpis, šutintas aluje
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Troškintas lynas
-
Folijoje keptas karpis
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Sicilijos ešerys
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Keptas įdarytas karpis
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Lašiša „My little secret“
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Žuvis padaže
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Kepta aštri menkė
Virta žuvis tešloje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai papildomai reiks: 2 stiklinės miltų, 4 šaukštai margarino, 1 stiklinė pieno, 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių, druskos.
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Lėja
2013-12-20 14:03
Nesupratau, ar ją dar reikia išvirt, prieš kepant?
-
zzz
2010-12-24 13:22
kodel nera keptos zuvies tesloje :-( :-( :-( :-( :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
