Tešlai papildomai reiks: 2 stiklinės miltų, 4 šaukštai margarino, 1 stiklinė pieno, 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių, druskos.
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.

Virta žuvis tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (virta) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lydekos kepsneliai
-
Menkės kukuliai
-
Karpis, šutintas aluje
-
Žuvis tešloje
-
Kepta žuvis su grybais
-
Midijos su špinatais
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvies maltiniai
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Keptas starkis
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Silkė su svogūniukais
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Farširuota lydeka
Virta žuvis tešloje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai papildomai reiks: 2 stiklinės miltų, 4 šaukštai margarino, 1 stiklinė pieno, 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių, druskos.
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Lėja
2013-12-20 14:03
Nesupratau, ar ją dar reikia išvirt, prieš kepant?
-
zzz
2010-12-24 13:22
kodel nera keptos zuvies tesloje :-( :-( :-( :-( :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...