500 gramų | žuvis (virta) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | acto |
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Norvegiška menkė vasariškai
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Karališkas Grill otas
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Plekšnės filė su plutele
- Žuvies užkepėlė
- Tradicinė dvaro žuvis adventui
- Lašišos apkepas su špinatais
- Karpis, troškintas piene
- Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
- Folijoje kepta lašiša
- Silkė su džiovintais grybais
- Suktinukai
- Keptas karpis Kūčioms
- Įdaryti kalmarai
- Žuvies blynukai
- Keptos plekšnės
- Spageti su krevetėmis
- Pyragas su lašišos įdaru
- Menkė garuose
Virta žuvis tešloje
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlai papildomai reiks: 2 stiklinės miltų, 4 šaukštai margarino, 1 stiklinė pieno, 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių, druskos.
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Komentarai (6)
-
Lėja
2013-12-20 14:03
Nesupratau, ar ją dar reikia išvirt, prieš kepant?
-
zzz
2010-12-24 13:22
kodel nera keptos zuvies tesloje :-( :-( :-( :-( :bloga: :bloga: :bloga: