
Keptas karpis pomidorų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 kilogramas | karpis |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvalyta žuvis supjaustoma, pabarstoma druska su pipirais, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje arba svieste. Vėliau užpilama pomidorų padažu ir 5 min. pakaitinama. Taip paruoštas karpis gali būti tiekiamas su ryžių koše arba keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lydekos kepsneliai
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Žuvies apkepas
-
Menkė tešloje
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvis tešloje
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Žuvies kukuliukai
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Folijoje kepta lašiša
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Farširuota lydeka
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
Keptas karpis pomidorų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Karpis,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis supjaustoma, pabarstoma druska su pipirais, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje arba svieste. Vėliau užpilama pomidorų padažu ir 5 min. pakaitinama. Taip paruoštas karpis gali būti tiekiamas su ryžių koše arba keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...