Sumaišykite grietinę, garstyčias, citrinos sultis, druską, smulkintus krapus ir kitus prieskonius pagal skonį.
Lašišos filė gabaliukus apvoliokite grietinės masėje ir sudėkite į molinį kepimo indą.
Sviestą ir miltus išminkykite su pirštais, kaip trintumėte trupiniams. Gautus miltų ir sviesto trupinius sudėkite ant lašišos.
Kepkite 200° C orkaitėje apie 15 minučių.
Kepta lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 140 gramų | kvietiniai miltai |
| 80 gramų | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai (citrinpipiriai ir t.t.) |
| 1 valgomasis šaukštas | krapai (sukapoti) |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
| 600 gramų | lašiša (filė) |
| 200 gramų | grietinė (liesa) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Šamažuvės filė
-
Keptas upėtakis
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Keptas upėtakis
-
Itališki koldūnai
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Menkės kukuliai
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Lašišos kepsneliai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Kepta stinta su krapais
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Tuno blyneliai
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
Kepta lašiša
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
140 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoniai, citrinpipiriai ir t.t.
-
Krapai, sukapoti,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, filė,
600 gramų -
Grietinė, liesa,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite grietinę, garstyčias, citrinos sultis, druską, smulkintus krapus ir kitus prieskonius pagal skonį.
Lašišos filė gabaliukus apvoliokite grietinės masėje ir sudėkite į molinį kepimo indą.
Sviestą ir miltus išminkykite su pirštais, kaip trintumėte trupiniams. Gautus miltų ir sviesto trupinius sudėkite ant lašišos.
Kepkite 200° C orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai