Įkaitinama orkaitė iki 175C. Kepimo indas patepamas riebalais (sveikiausia naudoti šviesų alyvų aliejų). Žuvis apibarstoma šv. maltais pipirais, druska, apšlakstoma citrinos sultimis ir įdedama kepti 12-15 min (kol pasidarys biri). Tuo laiku ištirpinti sviestą ir kaitinti kol paruduos ir/ar pradės putoti.
Sviestas užpilamas ant iškeptos žuvies ir užbarstoma migdolais.
Šis receptas tinka širdies ligomis sergantiems žmonėms
Kepta balta žuvis (Tilapia)
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | žuvis (Tilapia) |
| šiek tiek | citrinos (ar laimo sulčių) |
| šiek tiek | sviestas (nesūdytas) |
| šiek tiek | migdolai (smulkinti ir paskrudinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Plekšnė su padažu
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Lašiša su daržovėmis
-
Lašišos apkepas
-
Keptas upėtakis
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Žuvis su cukinija
-
Lašišos kepsneliai
-
Keptas upėtakis
-
Karpis pietums
-
Žuvies pyragas
-
Virtas karšis
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Apelsininė lašiša
-
Pyragas su žuvies įdaru
Kepta balta žuvis (Tilapia)
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, Tilapia,
1 kilogramas - Citrinos, ar laimo sulčių
- Sviestas, nesūdytas
- Migdolai, smulkinti ir paskrudinti
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinama orkaitė iki 175C. Kepimo indas patepamas riebalais (sveikiausia naudoti šviesų alyvų aliejų). Žuvis apibarstoma šv. maltais pipirais, druska, apšlakstoma citrinos sultimis ir įdedama kepti 12-15 min (kol pasidarys biri). Tuo laiku ištirpinti sviestą ir kaitinti kol paruduos ir/ar pradės putoti.
Sviestas užpilamas ant iškeptos žuvies ir užbarstoma migdolais.
Šis receptas tinka širdies ligomis sergantiems žmonėms
Reklama:
Komentarai (4)
-
kristina
2016-01-09 19:24
As siandien gaminau. Man visai nepatiko. Gal ka ne taip padariau, bet skonis ne koks. Teko perdaryti....
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
