1 kilogramas | žuvis (Tilapia) |
šiek tiek | citrinos (ar laimo sulčių) |
šiek tiek | sviestas (nesūdytas) |
šiek tiek | migdolai (smulkinti ir paskrudinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Sviestas užpilamas ant iškeptos žuvies ir užbarstoma migdolais.
Šis receptas tinka širdies ligomis sergantiems žmonėms
Populiariausi receptai šią savaitę
- Nuostabioji paelija
- Kepta stinta
- Karpis su salotomis
- Kepti karosai
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Žuvies pyragas
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Marinuotas keptas sterkas
- Keptas upėtakis
- Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
- Žuvis su cukinija
- Keptas upėtakis
- Žuvytės tešloje
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Žuvies kukulaičiai
- Žuvies kukuliai
- Lazanija su lašiša
- Lašiša sluoksniuotoje tešloje
- Skumbrė su svogūnais grilyje
- Folijoje kepta skumbrė
Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, Tilapia,
1 kilogramas - Citrinos, ar laimo sulčių
- Sviestas, nesūdytas
- Migdolai, smulkinti ir paskrudinti
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitinama orkaitė iki 175C. Kepimo indas patepamas riebalais (sveikiausia naudoti šviesų alyvų aliejų). Žuvis apibarstoma šv. maltais pipirais, druska, apšlakstoma citrinos sultimis ir įdedama kepti 12-15 min (kol pasidarys biri). Tuo laiku ištirpinti sviestą ir kaitinti kol paruduos ir/ar pradės putoti.
Sviestas užpilamas ant iškeptos žuvies ir užbarstoma migdolais.
Šis receptas tinka širdies ligomis sergantiems žmonėms
Komentarai (4)
-
kristina
2016-01-09 19:24
As siandien gaminau. Man visai nepatiko. Gal ka ne taip padariau, bet skonis ne koks. Teko perdaryti....