Kepta balta žuvis (Tilapia)
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas žuvis (Tilapia)
šiek tiek citrinos (ar laimo sulčių)
šiek tiek sviestas (nesūdytas)
šiek tiek migdolai (smulkinti ir paskrudinti)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Įkaitinama orkaitė iki 175C. Kepimo indas patepamas riebalais (sveikiausia naudoti šviesų alyvų aliejų). Žuvis apibarstoma šv. maltais pipirais, druska, apšlakstoma citrinos sultimis ir įdedama kepti 12-15 min (kol pasidarys biri). Tuo laiku ištirpinti sviestą ir kaitinti kol paruduos ir/ar pradės putoti.
Sviestas užpilamas ant iškeptos žuvies ir užbarstoma migdolais.

Šis receptas tinka širdies ligomis sergantiems žmonėms

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta balta žuvis (Tilapia)

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitinama orkaitė iki 175C. Kepimo indas patepamas riebalais (sveikiausia naudoti šviesų alyvų aliejų). Žuvis apibarstoma šv. maltais pipirais, druska, apšlakstoma citrinos sultimis ir įdedama kepti 12-15 min (kol pasidarys biri). Tuo laiku ištirpinti sviestą ir kaitinti kol paruduos ir/ar pradės putoti.
Sviestas užpilamas ant iškeptos žuvies ir užbarstoma migdolais.

Šis receptas tinka širdies ligomis sergantiems žmonėms

Reklama:

Komentarai (1)


  • kristina 2016-01-09 19:24

    As siandien gaminau. Man visai nepatiko. Gal ka ne taip padariau, bet skonis ne koks. Teko perdaryti....


Daugiau receptų