Pasirinktą žuvį išdarinėkite ir gerai nuplaukite.
Nusausinę gerai įtrinkite smulkintu česnaku, druska ir pipirais. Jei turite laiko marinuokite apie 1 valandą.
Po to kepkite žuvį grilyje arba orkaitėje (180 laipsnių 1h).
Pakepinkite smulkiai pjaustytus šalotinius svogūnus svieste, užpilkite juos konjaku ir padeginkite. Palaukite, kol baigs liepsnoti. Alkoholis kaitinamas išgaruoja ir lieka nuostabus aromatas.
Pilkite grietinėlę, berkite ciberžolės, druskos, juodųjų pipirų.
Patiekite ant neįprastos medinės ar molinės lėkštės, puošdami šviežiomis žolelėmis ar citrina.

Užkepta žuvis su konjako padažu
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žuvis |
2 skiltelės | česnakas |
100 gramų | svogūnai (šalotiniai) |
50 mililitrų | konjakas |
30 gramų | sviestas |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | ciberžolė |
šiek tiek | žalumynų |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karosai grietinėje
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Folijoje kepta lašiša
-
Žuvies kukuliukai
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Troškinta žuvis
-
Žuvies spurgytės
-
Farširuota lydeka
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Lašišos vėrinukai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Skumbrė su citrina
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Lašiša grilyje
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Žuvies pyragas
Užkepta žuvis su konjako padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Svogūnai, šalotiniai,
100 gramų -
Konjakas,
50 mililitrų -
Sviestas,
30 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų - Ciberžolė
- Žalumynai
-
Citrinos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasirinktą žuvį išdarinėkite ir gerai nuplaukite.
Nusausinę gerai įtrinkite smulkintu česnaku, druska ir pipirais. Jei turite laiko marinuokite apie 1 valandą.
Po to kepkite žuvį grilyje arba orkaitėje (180 laipsnių 1h).
Pakepinkite smulkiai pjaustytus šalotinius svogūnus svieste, užpilkite juos konjaku ir padeginkite. Palaukite, kol baigs liepsnoti. Alkoholis kaitinamas išgaruoja ir lieka nuostabus aromatas.
Pilkite grietinėlę, berkite ciberžolės, druskos, juodųjų pipirų.
Patiekite ant neįprastos medinės ar molinės lėkštės, puošdami šviežiomis žolelėmis ar citrina.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Arnas
2013-08-05 16:37
Pakeiskite į Afrikinį šamą (galite užsisakyti internetu). Gardu ir gerokai sveikiau. Pabandykite!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...