
Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | omarų |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Žuvies zrazai
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Karališkoji silkė
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Kepta aštri menkė
-
Žuvies kotletai
-
Pica su lašiša
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Kepta žuvis su petražolėmis
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...