
Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | omarų |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas starkis
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Keptas upėtakis
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Troškinta žuvis
-
Kepta žuvis
-
Omarai
-
Žuvis tešloje
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Troškinta lydeka
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Žuvis su migdolais
-
Menkė tešloje
-
Folijoje kepta skumbrė
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Jūreivio sapnas
-
Žuvies užkepėlė
-
Folijoje kepta žuvis
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...