
Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | omarų |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Išmarinuota žuvis
-
Kepta stinta
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Apelsininė lašiša
-
Keptas starkis
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Troškintas lynas
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Karpis, šutintas aluje
-
Lašišos apkepas
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Sicilijos ešerys
-
Folijoje keptas karpis
-
Spageti su krevetėmis
-
Keptos kuojos
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...