Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | omarų |
| šiek tiek | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos vėrinukai
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Lašišos suktiniai
-
Silkė su manų koše
-
Kulebekas
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Menkės kotletukai
-
Keptas ungurys
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Tagliatelle all`astice
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Virtas karšis
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Midijos su špinatais
-
Žuvies zrazai
-
Lašiša su daržovėmis
-
Lydekos kepsneliai
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
