Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | omarų |
| šiek tiek | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis tešloje
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Keptos seliavos
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Įdaryta lydeka
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Saida margoje tešloje
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Farširuota lydeka
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Žuvies pyragas
-
Žuvies kukulaičiai
-
Itališki koldūnai
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
