Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.
Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.
Plekšnė su špinatais ir feta
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | plekšnė (be odos) |
| 4 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
| 0.5 stiklinės | grybai (smulkinti, švieži) |
| 4 stiklinės | špinatai (lapeliai) |
| 30 gramų | sūris (sutrintas, feta) |
| 2 vienetai | pomidorai (slyviniai) |
| šiek tiek | prieskoniai (Itališkas mišinys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kotletai
-
Farširuota lydeka
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Eršketas šampane
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Kepti karosai
-
Žuvies kukulaičiai
-
Žuvis su persikais
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Apelsininė lašiša
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Įdaryti kalmarai
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Skani zuvytė
-
Lašiša grietinėlės padaže
Plekšnė su špinatais ir feta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Plekšnė, be odos,
0.5 kilogramo -
Česnakas,
4 skiltelės - Alyvuogių aliejus
-
Grybai, smulkinti, švieži,
0.5 stiklinės -
Špinatai, lapeliai,
4 stiklinės -
Sūris, sutrintas, feta,
30 gramų -
Pomidorai, slyviniai,
2 vienetai - Prieskoniai, Itališkas mišinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.
Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
