Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.
Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.

Plekšnė su špinatais ir feta
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | plekšnė (be odos) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
0.5 stiklinės | grybai (smulkinti, švieži) |
4 stiklinės | špinatai (lapeliai) |
30 gramų | sūris (sutrintas, feta) |
2 vienetai | pomidorai (slyviniai) |
šiek tiek | prieskoniai (Itališkas mišinys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Kepta marinuota žuvis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Žuvies zrazai
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Lašiša garuose
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Kepta žuvis
-
Žuvies kukulaičiai
-
Silkė su svogūniukais
-
Kulebekas
-
Lietuviški "sushiai"
-
Troškinta žuvis
-
Lašišos užkandėlė
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Plekšnė su špinatais ir feta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Plekšnė, be odos,
0.5 kilogramo -
Česnakas,
4 skiltelės - Alyvuogių aliejus
-
Grybai, smulkinti, švieži,
0.5 stiklinės -
Špinatai, lapeliai,
4 stiklinės -
Sūris, sutrintas, feta,
30 gramų -
Pomidorai, slyviniai,
2 vienetai - Prieskoniai, Itališkas mišinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.
Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...