Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.
Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Plekšnė su špinatais ir feta
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | plekšnė (be odos) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
0.5 stiklinės | grybai (smulkinti, švieži) |
4 stiklinės | špinatai (lapeliai) |
30 gramų | sūris (sutrintas, feta) |
2 vienetai | pomidorai (slyviniai) |
šiek tiek | prieskoniai (Itališkas mišinys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su manų koše
-
Menkė su apelsinais
-
Kepta lašiša tešloje
-
Kepta stinta
-
Keptas karpis tešloje
-
Keptas upėtakis
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Lašišos šašlykas
-
Žuvies šašlykai
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies kotletai
-
Keptos midijos su sūriu
-
Žuvis tešloje
-
Farširuota lydeka
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Folijoje kepta žuvis
-
Žuvies kepsneliai
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
Plekšnė su špinatais ir feta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Plekšnė, be odos,
0.5 kilogramo -
Česnakas,
4 skiltelės - Alyvuogių aliejus
-
Grybai, smulkinti, švieži,
0.5 stiklinės -
Špinatai, lapeliai,
4 stiklinės -
Sūris, sutrintas, feta,
30 gramų -
Pomidorai, slyviniai,
2 vienetai - Prieskoniai, Itališkas mišinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.
Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...