Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.
Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Plekšnė su špinatais ir feta
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | plekšnė (be odos) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
0.5 stiklinės | grybai (smulkinti, švieži) |
4 stiklinės | špinatai (lapeliai) |
30 gramų | sūris (sutrintas, feta) |
2 vienetai | pomidorai (slyviniai) |
šiek tiek | prieskoniai (Itališkas mišinys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas upėtakis
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Suktinukai
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Tuno blyneliai
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Plekšnė su padažu
-
Silkė su morkomis
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Menkė garuose
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Žuvies pyragas
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
Plekšnė su špinatais ir feta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Plekšnė, be odos,
0.5 kilogramo -
Česnakas,
4 skiltelės - Alyvuogių aliejus
-
Grybai, smulkinti, švieži,
0.5 stiklinės -
Špinatai, lapeliai,
4 stiklinės -
Sūris, sutrintas, feta,
30 gramų -
Pomidorai, slyviniai,
2 vienetai - Prieskoniai, Itališkas mišinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.
Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...