Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.
Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.

Plekšnė su špinatais ir feta
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | plekšnė (be odos) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
0.5 stiklinės | grybai (smulkinti, švieži) |
4 stiklinės | špinatai (lapeliai) |
30 gramų | sūris (sutrintas, feta) |
2 vienetai | pomidorai (slyviniai) |
šiek tiek | prieskoniai (Itališkas mišinys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saidos filė su ryžiais
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Spageti su krevetėmis
-
Žuvis padaže
-
Žuvis ant grilio
-
Troškinta žuvis
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Karpis su salotomis
-
Midijos su špinatais
-
Farširuota lydeka
-
Žuvis su migdolais
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Keptos plekšnės
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Kepta žuvis su daržovėmis
Plekšnė su špinatais ir feta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Plekšnė, be odos,
0.5 kilogramo -
Česnakas,
4 skiltelės - Alyvuogių aliejus
-
Grybai, smulkinti, švieži,
0.5 stiklinės -
Špinatai, lapeliai,
4 stiklinės -
Sūris, sutrintas, feta,
30 gramų -
Pomidorai, slyviniai,
2 vienetai - Prieskoniai, Itališkas mišinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.
Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...