Žuvies kukuliukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (apie) |
| 1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
| 450 gramų | lašiša (ar kita malta žuvis) |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
| 0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvį nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiūvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome mažus kukuliukus ir verdame gruzdintuvėje arba puode su aliejumi apie 5 minutes, kol apskrunda. Skanu patiekti su kečupu ar česnakų padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Išmarinuota žuvis
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Lašiša su daržovėmis
-
Kepta skumbrė
-
Omarai
-
Žuvis su cukinija
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Saida margoje tešloje
-
Žuvies kotletai
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Nuostabioji paelija
-
Skani zuvytė
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Orkaitėje kepta lašiša
Žuvies kukuliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai, apie,
5 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, ar kita malta žuvis,
450 gramų - Prieskoniai, žuviai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiūvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome mažus kukuliukus ir verdame gruzdintuvėje arba puode su aliejumi apie 5 minutes, kol apskrunda. Skanu patiekti su kečupu ar česnakų padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
