
Žuvies kukuliukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (apie) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
450 gramų | lašiša (ar kita malta žuvis) |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvį nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiūvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome mažus kukuliukus ir verdame gruzdintuvėje arba puode su aliejumi apie 5 minutes, kol apskrunda. Skanu patiekti su kečupu ar česnakų padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti karpiai
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Žuvies blynukai
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Lašiša su krapų padažu
-
Kepta lašiša
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Tuno blyneliai
-
Žuvis tešloje
-
Keptas starkis
-
Farširuota lydeka
-
Keptos kuojos
Žuvies kukuliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai, apie,
5 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, ar kita malta žuvis,
450 gramų - Prieskoniai, žuviai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiūvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome mažus kukuliukus ir verdame gruzdintuvėje arba puode su aliejumi apie 5 minutes, kol apskrunda. Skanu patiekti su kečupu ar česnakų padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...